fbpx

Üdvözlöm szerszámgép-márkaképviseletünk online felületén!

Lemezipari szerszámgépek.

Szakértőktől.

360 fokos, teljes körű segítség az ipari szerszámgépek világában 

Az elmúlt két évtized vásárlói szükségletei átfogó szolgáltatássá alakították a szerszámgép-kereskedői cégemet, azaz a gondolat megszületésétől egészen a gép elindításáig követem a folyamatokat. Így sikerült egy vevőközpontú egyedi megoldásokat kínáló vállalkozást létrehozni.

Az általam képviselt gyártók kiválasztásánál mindig is fontos szempont volt, hogy olyan partnereket gyűjtsek magam köré, akiknek cégfilozófiájával azonosulni tudok, termékeik követik a mindenkori ipari trendeket, elképzeléseik megegyeznek a saját céljaimmal.

A Metal Trading és Consulting Kft. sikerének alapja a hivatástudatban, a széles körű szaktudásban, a minőségben, a megbízhatóságban és a versenyképes árakban rejlik.

Képviselt gyártók:

Mit biztosítunk Önnek?

  • a családi vállalkozások által nyújtott biztonságot, megbízhatóságot, saját szervíz-támogatással!
  • az „egyszerű” gépvásárláson kívül vevőimnek átfogó tanácsadást, és hozzáadott szakmai értéket!
  • Partnereink a felmerülő technikai kihívásaikra a legoptimálisabb megoldást találják meg, amihez megbízható és versenyképes árakat kínálunk!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem tekintse meg kínálatunkat, melyben az általunk képviselt gyártók és termékeik részletes leírását is megtalálja.

Szeghő Zoltán ügyvezető

Kulcsrakész megoldások a lemezipar számára!

Szeghő Zoltán vagyok, idén huszadik éve foglalkozom szerszámgépek értékesítésével, 2000-ben adtam el az első lemezollómat. Azóta több száz elégedett ügyfélnek értékesítettem Magyarországon, túlnyomó részben lemezipari gépeket. Mindent összevetve elmondható, hogy nincs olyan kérdés a fémipari szerszámgép-kereskedelemben, amire ne tudnék megbízható választ adni.

Egyszóval a legjobb helyre jött!

Works with AZEXO page builder