fbpx

HILALSAN CNC / Élhajlító és Lemezolló és Acélmunkás

  • Hilalsan_HKM_Acélmunkás_2 hengeres

Élhajlító és Lemezolló és Acélmunkás a Hilalsan-tól

CNC vezérelt Hidraulikus élhajlítók, Hidraulikus és Mechanikus Guillotine lemezollók.

A Törökországi KONYA gépgyártása méltán híres, jó minőségű lemez megmunkáló gépei az Európában eladott lemezollók és élhajlítók gerincét képezik napjainkban. A HILALSAN egy családi vállalkozás, 1984-ben alapították és először hidraulikus prések gyártásával foglalkozott és az egész világba szállított gépeket. Ezekkel az eladásokkal a HILALSAN egy elismert márka lett világszerte. Mivel megvolt a cégben gépépítési tapasztalat, nem okozott gondot a márkabővítés.

A piaci igényeknek megfelelve kezdték el a lemezipari gépek gyártását. Jelenlegi kapacitásuk havi szinten kb. 30 gépet gyártanak le a Konya-i gyárban. Ehhez egy 5000 m2 modern gyártóbázis áll rendelkezésre. A gépek építésénél nagyon fontos a magas műszaki színvonal és a megbízhatóság növelése. Ennek garanciái a neves Európai gyárak által beszállított gépalkatrészek.

Élhajlító és lemezolló Törökországból.

Élhajlító műszaki felépítése:

A gyártó főleg a Német hidraulikára (Hoerbieger) és elektronikai alkatrészekre alapozza gépeinek megbízhatóságát. A Hilalsan élhajlítógépek Európai fejlesztésű, Cybelec és DELEM vezérléssel is rendelhetők. A vezérlés grafikus felületén folyamatosan nyomon követhető az aktuális munka folyamata, így gyakorlatilag nagyon rövid betanítási, képzési idő után képesek a gép használatát elsajátítani a gépkezelők.

Lemezollók műszaki felépítése:

Lemezvágás nc kivitelben 2 féle felhasználási területre. HGM billenő gerendás elvű gép a kis műhelyeknek, AGM Guillotines elvű állítható vágási szöggel a nagyobb cégeknek.

Géptest kemény, robosztus acél konstrukció ST44A1 acélból Billenőgerendás lemezolló Vágóolló speciális ötvözetű Hátsó ütköző X tengely (1000 mm, golyósorsó, felbillenés funkció), NC vezérelt, digitális vágásszámlálóval Üzemóra számláló Lefogató rendszer hidraulikus Állítható vágási hossz Munkaasztal első támasszal, görgős továbbítással Nagyobb munkadarab vágása max. 250 mm garatmélység. Megvilágítás a vágási vonalnál CE Megfelelőség Vezérlő ELGO Vágórés állítás motoros Vágórés állítás digitális kijelzővel Alkatrész szögmérő Lemezkezelés: első támasz T-hornyokkal, akasztófékkel, 3100 mm Védelem: mozgórácsos

Acélmunkás műszaki felépítése:

A Hilalsan 45,65,85, tonna nyomóerejű acélmegmunkáló, lyukasztó, stancoló kicsípő munkálatok elvégzésére kifejlesztett univerzális gép, minden változatos termékeket gyártó műhely megbecsült gépe lehet, lemezek, profilok, csövek megmunkálásában.

Gyártó weboldala: Hilalsan

élhajlító

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder