Szolgáltatásaink

Szerszámgépek értékesítése

A Metal Trading & Consulting (MTC) kft. a lemezipari szerszámgépek egyik kiemelkedő specialistája. Képviselt cégeink: BOSCHERT, GIZELIS, STIERLI-BIEGER, NUKON, HILALSAN, HERBER, SOCO, RWT, ECKERT, AKYAPAK, METALIX. Európai: (Cseh, Német, Lengyel, Svéd, Olasz és Török), és Taiwan-i gyárak márkaképviseletével, gépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk Magyarországon! Ezek az általunk forgalmazott gépek típus szerint, túlnyomó részt lemezipari gépek. Típusuk alapján lehetnek: Fiber lézerek, CNC Csőhajlító berendezések, CNC Vezérelt Élhajlítók, Lemezollók, Finomsugaras Plazmavágó rendszerek cnc vezérléssel, Csiszoló és sorjátlanító berendezések, Csőmegmunkáló gépek, Ipari robotok. Rendelkezünk azzal a megfelelő szakembergárdával, amivel a vevői igényeket figyelembe véve segítjük Önt a gépek kiválasztásában.
Gépforgalmazóként elengedhetetlen a saját szervizes háttércsapat. Ezzel tudjuk biztosítani a magas szintű partnertámogatást.

Vállaljuk továbbá az Önök gépeinek garancián túli szervizelését, karbantartási stratégia kialakítását, alkatrész utánpótlást, fogyó kopó alkatrész biztosítását.

Többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink állnak az Ön rendelkezésére, legyen szó műszaki segítségnyújtásról vagy a gépek karbantartásáról.

Szervizszolgáltatásunkkal kapcsolatosan várjuk érdeklődését a kapcsolat menüpontban található űrlap segítségével.

Szerviz szolgáltatás

Kulcsrakész projekt menedzsment

„Az Ötlettől a gép elindításáig”

Vállaljuk az Ön elképzelésének megvalósítását a közös tervezéstől a gép kiválasztásáig, a szerszámgép  felszereltségének kialakítását, méretezését, az alapozástól a gép első elindításáig.
Meglévő és leendő partnereink részére segítség lehet a pályázatírási szolgáltatásunk. Vállaljuk az új fejlesztésekhez kapcsolható pályázati lehetőségek megkeresését, egyénre szabott pályázati stratégia kialakítását, sikerdíjas rendszerben.

Cégünk a pályázatírási, a tanácsadói és a projektmenedzsment területen – nagy tapasztalatokkal rendelkező, a gépbeszerzés, technológiai korszerűsítések területén piacvezető pályázatíró cégekkel együttműködve, segítjük, hogy Önnek minél könnyebben sikerüljön megvalósítania a gépberuházáshoz és fejlesztésekhez szükséges feltételek megteremtését.

Az aktuális lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pályázat írás

Műszaki tanácsadás

Adott műszaki feladat, probléma közös megoldásában tudunk az Önök partnerei lenni.

Műszaki tanácsadási szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy piaci előnyt kovácsoljanak egy egyedi szakmai megoldással.
Az új gépek gyors és gördülékeny üzembe helyezéséről saját szervizes kollégáink gondoskodnak.

Szerviz technikusaink szívesen adnak Önnek segítséget a géptelepítések előkészítéséhez.

Vállaljuk meglevő gépek áttelepítését, mozgatását, emelését, speciális igényeknek is megfelelve akár 500t súlyig, előzetes felmérés alapján.

Géptelepítés

Gépfelújítás, modernizálás

Meglévő géppark, vagy használt gép beszerzése utáni állapotfelmérést követően vállaljuk a szerszámgépek akár teljes körű felújítását, modernizálását, vezérlés cseréjével is.

Ezzel a fejlesztéssel, Önök egy pénzügyileg kedvező módon biztosíthatják a termelésük biztonságát.
Egy leendő termék fejlesztéséhez elkészítéséhez elengedhetetlen egy előzetes költség kalkuláció.

Az induló új projekthez elkészítjük Önnek a költség tervezését, illetve a szerszámgép oldalról a költség kalkulációt, valamint optimalizáljuk a munkadarab előállítását, és annak szerszámgépes hátterét.

Árajánlat készítése

Fordítás

Vállaljuk szakmai anyagok fordítását, lektorálását katalógusok szerkesztését, webes tartalmak, sajtóközlemények összeállítását, Német, és Angol nyelven.