fbpx

Eckert / HD Plazma-, láng-, vízvágó gépek

  • ECKERT_Jantar_plazmavágó

ECKERT termékpalettája:

CNC vezérelt Lángvágó, Plazmavágó, Vízvágó,  Kombi gép (Vízvágó plazmával), finom-sugaras plazmavágó, és nagy precizitású IPG Fiber lézer gépek.

ECKERT vállalat: az egyik európai piacvezető a CNC vágógépek gyártói között, amelyek alapja a vágás. A cég székhelye a stabilitásra és a felelősséget az elmúlt 21 évben. Eckert cég foglalkoztat 100 szakembert, köztük: 20 építőmérnökök, elektronikus mérnököket és IT szakembereket.

Cégünk előnyei: tökéletes minőség, szakmai tanácsadás, magas színvonalú képzési és expressz szolgáltatást. Az ECKERT vállalat egy cég gazdag tapasztalattal és számos technikai vívmánnyal.

Az Eckert cég közel 3000 rendszert telepített, többek között láng és plazmavágó gépeket a világban és legfőképp az európai országokban.

A csoport elégedett ügyfeleink közé tartoznak többek között:

 Daimler Chrysler Rail Systems, Rolls-Royce, Becker Warkop, Manesmann – Siegen, Siemens – Chemnitz, GEA, Metall und Kunstsofftechnik Meuselwitz GmbH, Klinkenberg Zaanstad BV, Wismut GmbH, AS-Alukon GmbH Decker, Reckwardt Metalbau, H. Cegielski, Tagor, BAT Continental BV, Ovako Huzalgyár bv,  Huta Stalowa Wola, Tagor Tarnowskie Góry, GEA.

Minden évben részt vesznek a nemzetközi vásárokon, mint például: Schweissen – Schneiden Essen, Industrie Messe – Leipzig, Euro Blech – Hannover, Nemzetközi Vásár Poznan és még sokan mások.     Itt jelennek meg a cég új fejlesztései, az új gépeket itt lehet élőben először megtekinteni, és kipróbálni.

Eckert cég az egyetlen CNC vágógép gyártó Európában, akinek minden megmunkálási technológiában van saját fejlesztésű gépe. Gyártanak láng, plazma, lézer, és vízsugaras vágógépet. Az ügyfelek igényei nagyon fontosak Eckert vállalatnak. Ezért ajánljuk a legjobb megoldásokat a legmagasabb minőségben, és költséghatékony termelést ügyfeleink számára.

Letölthető katalógus
Videók
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder