fbpx

ECKERT OPAL COMBO kombi gépek (víz-plazma)

Opal Combo Waterjet Vizvágógép

Jellemzők:

A szabadalmaztatott Opál vízvágó kombigép kombinálja a két technológiát, a gyors plazmavágást és a pontos vízvágást. A szinergia lehetővé teszi, hogy mindkét eszközt egyformán használhatjuk a vágás során. A vágógép sokoldalú és rugalmas, széles körben használható a kisvállalkozásoktól a nagy cégekig.

Fő tulajdonságok:

  • Innovatív, szabadalommal védett technológia, ami integrálja a plazmavágást és vízvágást, mindkettő automatikus használatával
  • Teljesen automata vágási folyamat mindkét vágási technológiához
  • 70%-kal csökkenthető a termelési költség egy standard vízvágógéphez képest
  • univerzális, széleskörűen használható vágógép minden anyagfajtához
  • lehetőség a PRO-X3D-s vágófej felszereléséhez (opc.)
  • mindkét vágási technológia használata egy alkatrészre alkalmazva
  • masszív felépítés és megbízhatóság

HD3000-es fej

A HD3000 lehetővé teszi a teljes körű hasznosítást a legkorszerűbb plazmafejben. A golyós-orsós hajtómű és a nagy nyomatékú szervomotor alkalmazása egyedülálló kombinációja a Z tengely vezérlésének. A HD 3000-es vágófej tartalmazza a következő érzékelőket: ütközésvédelem, elektromos/mechanikus érintés- és magasságérzékelés.

PRO-X 3D vízsugaras vágófej

Az 5 tengelyes PRO-X 3D fej egy nagyon magas szintű hatékonyságot biztosít maximum 3 dimenziós pontossággal. A maximális vágási szög +/- 47 és az automatikus szögkompenzáció használatával gyakorlatilag 0 fok az eltérés a vágott felületnél. Ez a megfelelő eszköz arra, hogy minimalizáljuk az utómunkálatokat.

Asztal

Az Opál vízvágógép rendelkezik egy masszív asztallal, és dupla rács rendszerrel. A horganyzott acél szerkezet (opc.) biztosítja a maximális tartósságot és korrózióvédelmet. A független asztal konstrukció biztosítja a maximális stabilitást és a zökkenőmentes működést (nincs közvetlen kapcsolat a vágóasztal és a gép vezetéke között).

CNC vezérlés

ECS872 magas minőségű ipari alkalmazás érintőképernyős kijelzővel. Megbízható alkatrészekből összeállított rendszer ami ellenáll a munka során jelentkező behatásoknak és biztosítja a hibamentes működést. A saját fejlesztésű szoftver és az ipari hardver háttér biztosítja a gép kapacitásának maximális kihasználását.

Felépítés

Az Opál vízsugaras kombi gép portál felépítésű. A konstrukció zárt acélszerkezet, ami biztosítja a nagy fokú stabilitást. A görgős vezetéket gumiharmonikával, vagy alumínium lemezekkel védjük a víz hatásaitól. A viszonylag kis portál súlya és a speciális ágyvezeték kialakítása miatt az opál kombi vágógép és a nagy pontosságú motorok használatával biztosítják a pontos pozicionálást és a kiemelkedő gyorsaságot.

Gyártói weboldal:  OPAL COMBO

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

ECKERT OPAL COMBO

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder