fbpx

WILA / Élhajlító, befogó rendszerek

WILA élhajlító szerszámok és befogó rendszerek:

Miért hívnak minket az élhajlítógépek hatékonyságáért felelős cégnek?
1932 óta vagyunk jelen az iparban, és élhajlító  szerszámbefogó-, bombírozó- és szerszámbefogó rendszerekre specializálódtunk.

Mi fejlesztjük, mi gyártjuk, mi értékesítjük őket. És mindent tudunk róluk, amit tudni kell.

WILA ÉLHAJLÍTÓ SZERSZÁMOK ÉS BEFOGÓ RENDSZEREK

Fémhajlítás nyereségesen

A lemezipari versenyképesség a rugalmasságról, a teljesítményről és a költséghatékonyságról szól. Ezért fordulnak a vállalatvezetők és a termelési szakemberek az ipar minden ágazatában a WILA-hoz. Innovatív, kiváló minőségű élhajlító szerszámaikat és befogó rendszereiket partnereik arra használják, hogy javítsák a termelékenységet, csökkentsék az egy termékre jutó költségeket és nyereségesebbé tegyék lemezhajlító tevékenységüket.

A lemezhajlítás jövője

A lemezhajlítás változóban van, egyre több termékváltozattal, kisebb tételméretekkel és rövidebb szállítási határidőkkel kell szembenéznie az iparág szereplőinek. A WILA lépést tart az iparági változásokkal: minden WILA szerszám készen áll a jövő intelligens gyáraival történő kooperációra, amelyben a digitális összekapcsolhatóság lehetővé teszi az emberek, gépek, automatizálás és szoftverek tökéletes együttműködését.

ÉLHAJLÍTÓ SZERSZÁMOK

A WILAtoools kiváló minőségű precíziós szerszámokat fejleszt és gyárt, amelyek hosszú távon megőrzik pontosságukat. Díjnyertes innovációik gyorsabbá, biztonságosabbá és rendkívül pontosabbá teszik a szerszámcsere folyamatát.

Szerszámok minden típusú hajlításhoz

A WILA-rendszerű élhajlító szerszámokat kínál a lemezhajlítás minden típusához. Három termékcsaládot kínálnak – New Standard Premium, New Standard Pro és American Style Tooling – , melyek az élhajlító szerszámok nemzetközi minőségi szabványaként szolgálnak. A WILA Universal Press Brake koncepció lehetővé teszi a WILA szerszámrendszerek integrálását bármilyen típusú élhajlítóba. 

ÉLHAJLÍTÓ BEFOGÓ RENDSZEREK

A WILA legkorszerűbb befogó rendszerei megoldást kínálnak a hatékony szerszámcseréhez, legyen az hidraulikus, mechanikus vagy pneumatikus.

Tökéletesen illeszkedik minden WILA szerszámhoz

A WILA számos újítása, mint például a Safety-Click®, a Smart Tool Locator® és az E2M® rendszer nehéz szerszámokhoz, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi az eszköz cserélési folyamatot. A pontosság és az ergonómia optimálisan illeszkedik egymáshoz, hogy minden szerszámmal a legmagasabb termelékenységet érje el. Webes elérhetőség: https://www.wilatooling.com/en-us/products/press-brake-tooling/new-standard-tooling/

A lemezhajlítás jövője:

A fémlemezhajlítás változik, egyre több termékváltozattal, kisebb tételméretekkel és rövidebb rendelési időkkel kell szembenéznie. Hogyan maradhat versenyképes az üzletben? Álljon össze a WILA-val, és dolgozzon ki egy olyan jövőbiztos stratégiát, amellyel bármilyen megrendelésből, legyen az nagy vagy kicsi, nyereséget érhet el. Minden WILA szerszámtartó és szerszámrendszer készen áll a jövő intelligens gyárára, amelyben a digitális összekapcsolhatóság lehetővé teszi az emberek, a gépek, az automatizálás és a szoftverek tökéletes együttműködését.

Magyarországi képviselet: Metal Trading & Consulting kft.

WILA szerszámrendszerek

 

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder