fbpx

ECKERT JANTAR plazmavágó gépek

  • ECKERT LANTEK CAD_CAM tervező optimalizáló program

ECKERT Jantar plazmavágó:

  • A legkeresettebb Láng és plazma vágógép
  • Európában és világszerte 600 darabot adtak már el
  • Kiváló minőség és magas fokú megbízhatóság
  • Magas felszereltségű gép alacsony karbantartási költségekkel
  • Széles körben használható
  • A vágási folyamat során adatátvitel és távirányítás a számítógépes rendszeren keresztül
  • A gyártó legnépszerűbb gépe

A több, mint 600 eladott gép és a pozitív vevői visszajelzések megerősítik azt, hogy a Jantar az Eckert plazma család legkeresettebb csúcsminőségű terméke.
A gépet a magas hatékonyság és a precíz vágás jellemzi. A gép kialakítása biztosítja a minőségi vágást 100 mm-ig. Választható akár 3000 mm szélességben is. Ezen felül elérhető, hogy hosszában bővítsük 2000 mm-es modulokkal (egészen 20 m-ig).

Magas minőség:

Kettős AC szervó hajtás, ami biztosítja a nagy gyorsaságot és lehetővé teszi a 25 m/perc mozgatást. A fáklya gyors vágási sebessége biztosítja azt, hogy kevésbé melegednek fel a kivágandó alkatrészek, és ez nagyon gazdaságos is.

Többféle alkalmazás egy rendszerben:

A választható opciók, többek között ESR (csővágó rendszer) pozíció, beütő és fúrógép alkalmazás többrétű felhasználhatóságot tesz lehetővé egy gépen belül.
Opcionálisan beépíthető ESR rendszer, aminek a kialakítása lehetővé teszi azt, hogy a normál plazmavágási területen kívül dolgozzon (megnyújtott hídszerkezet).
A TechniCut egy új funkciója a Jantar-nak, amely garantálja az összes kivágott lyuk furatpontosságát, és ez által biztosítja a megfelelő furatközpontúságot.
Biztonságos működtetés
Ellentétben a kompakt gépekkel a Jantar független vágóasztallal rendelkezik, ez lehetővé teszi az alapanyag mozgatásból eredő hibák kizárását, mivel nincs közvetlen kapcsolat a vágórendszer és az asztal között.

Minőség és precizitás:

Mi a Harris égőfejeket használjuk a lángvágáshoz, ami alacsony vágási költséget biztosít propánnal, acetilénnel, vagy pedig vezetékes gázzal.
A plazmavágás iránt érdeklődő vásárlónak lehetősége van választani több mint 20 fajta plazmarendszerből a következő gyártóktól: Kjellbert, Hypertherm és Thermal Dynamics.

Intuitív vezérlés:

Modern vezérlés könnyen kezelhető és felhasználóbarát szoftverrel. Átfogó adatbázist tartalmaz az anyagokról és vágási paraméterekről, ami megkönnyíti a kezelő mindennapi munkáját.

Távszervíz:
A gép Internettel kapcsolatban van a gyári szervizzel, ami lehetővé teszi a távdiagnosztikai szolgáltatást. Ezzel a rendszerrel a problémák nagyon rövid idő alatt megoldhatóak (a hibák 90%-a javítható ilyen módon /a gyártó statisztikai adatai alapján/).

Technikai adatok:

Dual AC szervo rendszer

Vágási szélesség: 1500/2000/3000 mm

Pozicionálási sebesség: 25 m/perc

Alap géphosszúság: 2 m hossztól

Vágási vastagság lángvágásnál: max 100 mm

Vágási vastagság plazmavágásnál: amit a plazmaforrás tud.

CNC pozicionálási pontosság: 0,005 mm

Gyári weboldal: ECKERT JANTAR

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

ECKERT JANTAR

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder