fbpx

ECKERT RUBY lángvágó gépek

 • ECKERT LANTEK CAD_CAM tervező optimalizáló program

ECKERT RUBY cnc vezérlésű láng és plazmavágó

ECKERT vállalat termékpalettája:

CNC vezérelt Lángvágó, Plazmavágó, Vízvágó, kombi gép (Vízvágó plazmával, finom-sugaras plazmavágó gépek gyártása.

ECKERT vállalat bemutatása: Az egyik európai piacvezető a CNC vágógépek gyártói között, amelyek alapja a vágás. A cég székhelye a stabilitásra és a felelősséget az elmúlt 21 évben. Eckert cég foglalkoztat 100 szakembert, köztük: 20 építőmérnökök, elektronikus mérnököket és IT szakembereket. A társaság alakult 1990-ben. A Központ Legnica, Lengyelországban található és a másik központ Zwickau, Németországban van vállalatnak képviselete. A 25000 m2 gyárterületen van 4 gyártócsarnok, egy raktár és iroda. A jól fejlett infrastruktúra és kiváló munkaszervezés lehetővé teszi akár 30 gép előállítását havonta. Cégük előnyei: tökéletes minőség, szakmai tanácsadás, magas színvonalú képzési és expressz szolgáltatást.

Az ECKERT vállalat egy cég gazdag tapasztalattal és számos technikai vívmánnyal. Az Eckert cég közel 3000 rendszert telepített, többek között láng és plazmavágó gépeket a világban és legfőképp az európai országokban. A csoport elégedett ügyfeleink közé tartoznak többek között: Daimler Chrysler Rail Systems, Rolls-Royce, Becker Warkop, Manesmann – Siegen, Siemens – Chemnitz, GEA, Metall und Kunstsofftechnik Meuselwitz GmbH, Klinkenberg Zaanstad BV, Wismut GmbH, AS-Alukon GmbH Decker, Reckwardt Metalbau, H. Cegielski, Tagor, BAT Continental BV, Ovako Huzalgyár bv, Huta Stalowa Wola, Tagor Tarnowskie Góry, GEA. Minden évben részt vesznek a nemzetközi vásárokon, mint például: Schweissen – Schneiden Essen, Industrie Messe – Leipzig, Euro Blech – Hannover, Nemzetközi Vásár Poznan és még sokan mások. Itt jelennek meg a cég új fejlesztései, az új gépeket itt lehet élőben megtekinteni, és kipróbálni.

Eckert cég az egyetlen CNC vágógép gyártó Európában, akinek minden megmunkálási technológiában van saját fejlesztésű gépe. Gyártanak láng, plazma, lézer, és vízsugaras vágógépet. Az ügyfelek igényei nagyon fontosak az Eckert vállalatnak. Ezért ajánljuk a legjobb megoldásokat, a legmagasabb minőségben, és költséghatékony termelést ügyfeleink számára. Csak normál plazmával vagy lángvágófejjel szerelhető asztal. Finomplazmához Jantar vagy Saphire gépváz kell.

ECKERT gyártó weboldala:

Az alapárban lévő tartozékok:
 • Fejtartó híd és oldal vezetők CE Megfelelőség
 • CNC vezérlő ECKERT CNC ECS 872 CONTROLLER, X konzolra függesztett
 • A gép paraméterei: Vágási szélesség (X tengely) 1500mm Vágási hossz (Y tengely) 3000 mm
 • Hajtás Y tengely dupla, szinkronizált szervo hajtás
 • Hajtás X tengely egy, szinkronizált szervo hajtás Vágóasztal magassága 750 mm
 • Vágási magasság 570 mm
 • Gyorsjárati pozicionálási sebesség 20 méter/perc
 • Gyorsjárati pozicionálási pontosság +/- 0.1 mm
 • Szervo motorok ( indukciós ) Vezető rendszer Y tengely fogasléc és fogaskerék, kétoldali AC szervomotorok
 • Vezető rendszer X tengely fogasléc és fogaskerék, AC szervomotor
 • Munkakörülmények -10 és +30 C fok között

ECKERT RUBY

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder