fbpx

ECKERT OPAL vízsugaras vágó gépek

Jellemzők:

Az OPAL vízsugaras vágógépet azon felhasználóknak ajánljuk, akik jó minőségű vágási felületet, és hőbehatás-anyagszerkezet változás nélküli technológiát igényelnek a gyártásukhoz.

A vízvágónak széles körű felhasználási területe van, többek között:követ, fát, műanyagot, speciális fémeket 250 mm-es vastagságig el lehet vágni.Opcionálisan kérhető a PRO-X 3D vágófej, ami lehetővé teszi a 3D-s vágást.

Főbb tulajdonságok

– Sokoldalú felhasználhatóság
– A vágásnak nincs por alakú mellékterméke
– Abrazív anyaggal, vagy tiszta vízzel való vágás
– A vízvágógép vezérlése lehetővé teszi akár 4 fej egyszerre történő használatát
– Szabályozható nagynyomású szivattyú az eltérő vágási feladatok megoldásához
– Méretre vágás, minimális utómunkálattal

2D vágófej

A 2 tengelyes vízvágófej a hydro-abrazív vágási technológiát használja. Ez a jól megtervezett fej magasságérzékelővel és ütközés elleni védelemmel van felszerelve, ez garantálja a legjobb minőségű vágást és a hiba nélküli működést.

PRO-X 3D fej

Az 5 tengelyes PRO-X 3D fej nagy hatékonysággal és magas fokú pontossággal dolgozik 3 dimenzióban. A maximális vágási szög +/- 47 fok, és az automata szögkorrekció lehetővé teszi a 0 fokos vágási eltérést. Tökéletes megoldás a maximált gyártáshoz, és a minimális utómunkálatokhoz.

Asztal

Az OPAL vízvágógép rendelkezik egy masszív asztallal, és dupla rács rendszerrel. A horganyzott acél szerkezet (opc.) biztosítja a maximális tartósságot és korrózióvédelmet. A független asztal konstrukció biztosítja a maximális stabilitást és a zökkenőmentes működést (nincs közvetlen kapcsolat a vágóasztal és a gép vezetéke között).

CNC vezérlés

ECS872 magas minőségű ipari alkalmazás érintőképernyős kijelzővel. Megbízható alkatrészekből összeállított rendszer ami ellenáll a munka során jelentkező behatásoknak és biztosítja a hibamentes működést. A saját fejlesztésű szoftver és az ipari hardver háttér biztosítja a gép kapacitásának maximális kihasználását.

Felépítés

Az OPAL vízsugaras kombi gép portál felépítésű. A konstrukció zárt acélszerkezet, ami biztosítja a nagy fokú stabilitást. A görgős vezetéket gumiharmonikával, vagy alumínium lemezekkel védjük a víz hatásaitól. A viszonylag kis portál súlya és a speciális ágyvezeték kialakítása miatt az opál kombi vágógép és a nagy pontosságú motorok használatával biztosítják a pontos pozicionálást, és a kiemelkedő gyorsaságot.

Gyártói weboldal: ECKERT OPAL

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder