fbpx

ECKERT Diamont 2 Fiber lézer

  • ECKERT_Diamond_Fiber_Laser

Jellemzői:

A Diamont 2 Fiber Lézer vágógép fiber lézer technológiával működik. Azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek fontos a sebesség és a magas minőségű vágás még a komplikált kontúrok esetében is. A fiber lézer technológia használata sokkal egyszerűbb, felhasználóbarát, és kisebb üzemeltetési költséggel jár, mint a CO2 lézer technológia.
Az egyéni felhasználói igényeket tökéletesen kielégíti ez a gantry kivitelű gép, ami fokozza a stabilitását, a teljesen zárt biztonsági burkolat véd attól, hogy a lézersugárzás kijusson, és biztosítja a munkaterület méreteit.

Főbb funkciói:
– a legkorszerűbb vágási technológia
– a reflektív anyagok vágására való nagyfokú képesség (réz, bronz, polírozott anyagok)
– a világhírű gyártók (IPG, Precitec) által előállított komponensek legmagasabb minőséget kínálják, ezáltal hosszú távú megbízhatóságot adnak a felhasználóknak
– innovatív PCS rendszer, ami segít pontosan kiválasztani a megfelelő lyukasztási időt az alkalmazott anyagminőséggel összhangban (opc.)
– opcionális lineáris motor felszerelhetőség a szervomotoros meghajtás helyett
– teljesen automatizált vágási folyamat a lemez betöltésével és kirakodásával (opc.)

Lézervágó-fej PCS rendszerrel:

A Precitec vágófej biztosítja a kitűnő vágási minőséget. Beépített távolság érzékelő biztosítja a stabilitást, és az ütközés elleni védelmet. A csúcsminőségű optikai részegységet beépített biztonsági üveggel védjük, ami integrálva van a fejbe. Opcionálisan rendelhető a PCS innováció (Piercing Control System – Lyukasztás szabályzó rendszer), ami a lézersugár kibocsátását szabályozza a hatékonyság és produktivitás növelése érdekében.

Lézerforrás:

Az IPG egy megbízható szál lézer forrás moduláris felépítéssel, és több mint 35%-os energiahatékonysággal, amelynek eredménye egy háromszoros csökkenés az energiafogyasztásban összehasonlítva a CO2 lézerrel. Tervezett élettartama több mint 100 000 munkaóra lehet.
Automata csereasztal rendszer
A csereasztal rendszer lehetővé teszi két munkaterület folyamatos működtetését. Amikor kész a vágási folyamat, az automata rendszer kihozza a kész alkatrészeket, és ezzel egyidejűleg betölti a másik asztalon található új alapanyagot. A csereasztal felszereltségéhez hozzá tartozik egy alkatrész kihordó szalag, amire a vágás során a kisebb alkatrészek le tudnak esni. A asztalrendszer el van látva biztonsági lézerkapukkal, amik biztosítják a biztonságos munkavégzést.

CNC vezérlés:

ECS872 magas minőségű ipari alkalmazás érintőképernyős kijelzővel. Megbízható alkatrészekből összeállított rendszer ami ellenáll a munka során jelentkező behatásoknak és biztosítja a hibamentes működést.A saját fejlesztésű szoftver és az ipari hardver háttér biztosítja a gép kapacitásának maximális kihasználását.

Szerkezet

Portál szerkezet biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot. A teljes vágóterület zárt burkolattal rendelkezik, ezzel együtt a csereasztalok használata is biztosítja a munkafolyamat biztonságát. A portál híd megvezetése nagy pontosságú lineáris vezetékrendszerrel és modern szervo motorokkal garantálja a vágás pontosságát, a pozicionálási pontosságot és a dinamikus gond nélküli működtetést.

Gyártó weboldala: ECKERT DIAMONT

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

ECKERT DIAMONT

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder