fbpx

HILALSAN Lemezollók

HILALSAN Lemezollók

CNC vezérelt Hidraulikus lemezollók, AGM guillotine-s és HGM billenőgerendás gépcsalád.

A Törökországi Konya gépgyártása méltán híres, jó minőségű lemez megmunkáló gépei az Európában eladott lemezollók és élhajlítók gerincét képezik napjainkban. A Hilalsan egy családi vállalkozás, 1984-ben alapították és először faipari gépek gyártásával foglalkozott és az egész világba szállított gépeket. Ezekkel az eladásokkal a HILALSAN egy elismert márka lett világszerte. Mivel megvolt a cégben gépépítési tapasztalat, nem okozott gondot a márkabővítés.

A piaci igényeknek megfelelve kezdték el a lemezipari gépek gyártását. Jelenlegi kapacitásuk havi szinten kb. 30 gépet gyártanak le a KONYA-i gyárban. Ehhez egy 5000 m2 modern gyártóbázis áll rendelkezésre. A gépek építésénél nagyon fontos a magas műszaki színvonal és a megbízhatóság növelése. Ennek garanciái a neves Európai gyárak által beszállított gépalkatrészek.

HILALSAN Lemezollók Törökországból:

Lemezvágás NC kivitelben 2 féle felhasználási területre. HGM billenő gerendás elvű gép a kis műhelyeknek, AGM Guillotines elvű CNC vezérelt állítható vágási szöggel a nagyobb cégeknek.

Lemezolló Műszaki felépítése:

A HILALSAN főleg a Német hidraulikára (Hoerbieger) és elektronikai alkatrészekre alapozza gépeinek megbízhatóságát. A HILALSAN lemezollók Európai fejlesztésű, ELGO vezérléssel rendelkeznek. A vezérlés grafikus felületén folyamatosan nyomon követhető az aktuális munka folyamata, így gyakorlatilag nagyon rövid betanítási, és képzési idő után képesek a gép használatát elsajátítani a gépkezelők.

Géptest kemény, robusztus acél konstrukció ST44A1 acélból Billenőgerendás lemezolló Vágóolló speciális ötvözetű Hátsó ütköző X tengely (1000 mm, golyósorsó, felbillenés funkció), NC vezérelt, digitális vágásszámlálóval Üzemóra számláló Lefogató rendszer hidraulikus Állítható vágási hossz Munkaasztal első támasszal, görgős továbbítással Nagyobb munkadarab vágása max. 250 mm garatmélység Lábpedál egyszeres, ismétlődő működés Első támasz 1000 mm, T-horonnyal és lineáris skálával, fémstop és 2 db 1 méteres sima felületű támasztókar, akasztófék Megvilágítás a vágási vonalnál CE Megfelelőség Vezérlő ELGO Vágórés állítás motoros Vágórés állítás digitális kijelzővel Alkatrész szögmérő Lemezkezelés: első támasz T-hornyokkal, akasztófékkel, 3100 mm Védelem: mozgórácsos

Gyártói weboldal: Hilalsan lemezolló

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder