HILALSAN Élhajlítók

HILALSAN Élhajlítók

Hilalsan élhajlító

CNC vezérelt Hidraulikus élhajlító ADVANCED gépcsalád.

A Törökországi KONYA gépgyártása méltán híres, jó minőségű lemez megmunkáló gépei az Európában eladott lemezollók és élhajlítók gerincét képezik napjainkban. A HILALSAN egy családi vállalkozás, 1984-ben alapították és először hidraulikus prések gyártásával foglalkozott és az egész világba szállított gépeket. Ezekkel az eladásokkal a HILALSAN egy elismert márka lett világszerte. Mivel megvolt a cégben gépépítési tapasztalat, nem okozott gondot a márkabővítés.

A piaci igényeknek megfelelve kezdték el a lemezipari gépek gyártását. Jelenlegi kapacitásuk havi szinten kb. 30 gépet gyártanak le a Konya-i gyárban. Ehhez egy 5000 m2 modern gyártóbázis áll rendelkezésre. A gépek építésénél nagyon fontos a magas műszaki színvonal és a megbízhatóság növelése. Ennek garanciái a neves Európai gyárak által beszállított gépalkatrészek.

Élhajlító Törökországból. Élhajlítás cnc kivitelben minden felhasználási területre, akár Tandem kivitelben 9100 mm hosszban 3000 tonnáig is.

Élhajlító Műszaki felépítése:

Az ADVANCED Élhajlítók tervezésekor a könnyű működtetést és a maximális produktivitást,tartották szem előtt hosszú élettartam mellett. Az Advanced széria gépei a terhelhetőségben, és a vezérlés kényelmi funkcióiban és pontosságban is megelőzi versenytársait. Néhány fontos előny: Erősített hátsó ütköző rendszer kettős lineáris vezetékeken X és Z irányban is, első látásra lényegesen professzionálisabb mint a hasonló árkategóriájú gépeké. Ütköző mozgatási hajtáslánc: Valamennyi részegysége egységesen a Mitsubishi-től. Motorok driverek… egy rendszer egy beszállító egységes könnyen pótolható és hibamentes platform. Rejtett kábelezés Ez az élhajlító, kis és nagy mennyiségek gyártására széles skálán változó gyártási összetételnél mutatja meg valamennyi előnyét. folyamatos leterhelésnél több műszakban. A gondosan válogatott minőségi alkatrészek, az erős hegesztett váz (ST44 A1 acél), mechanikus gyors-cserés felső szerszámbefogás teszik a gépet könnyen átállítható, termelékeny géppé kis vagy nagy darabszámok és komplex hajlítási műveletek végrehajtásában is. A véges elem módszerrel méretezett gépváz, a tapasztalt mérnöki gárda szaktudása, a gép összeszerelési pontossága, és a felhasznált anyagok, minőségének köszönhetően hosszú éveken át okoznak elégedettséget azoknak akik Hilalsan élhajlítót választottak.

A HILALSAN főleg a Német hidraulikára (Hoerbieger) és elektronikai alkatrészekre alapozza gépeinek megbízhatóságát. A HILALSAN élhajlítógépek Európai fejlesztésű, Cybelec vezérléssel rendelkeznek. A vezérlés grafikus felületén folyamatosan nyomon követhető az aktuális munka folyamata, így gyakorlatilag nagyon rövid betanítási, képzési idő után képesek a gép használatát elsajátítani a gépkezelők.

Gyártó weboldala: HILALSAN élhajlító

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder