fbpx

STIERLI-BIEGER / hajlító és egyengető gépek

Horizontális hajlító és egyengető gépek  a Stierli-Bieger-től

Gép típusok:

  • Horizontális hajlító gépek
  • Egyengető gépek
  • Rotátorok
  • Tároló rendszerek

A Stierli-Bieger AG univerzális vízszintes hajlító és egyengető  gépeket, forgató eszközöket és tároló rendszereket tervez és gyárt. Az első horizontális hajlító gépet 1936-ban gyártották, és azóta folyamatos  a fejlesztés. Ma a Stierli-Bieger AG a vízszintes hajlító és egyengető gépek világpiacán vezető szerepet tölt be.

Vevői körébe tartozik a fémfeldolgozó ipar és a világszerte ismert acélgyártók, gép-, hajó- és vasúti gyártók. Nagy termelési kapacitás és korszerű építő és gyártó üzem áll munkatársaink rendelkezésére. Rendelkezésünkre áll a saját fejlesztési, építési, gyártási, összeszerelési, marketing és értékesítési és szolgáltatási részlegek.

A kiválasztott beszállítókkal szorosan együttműködünk. Minden Stierli hajlítógépet CE-megfelelőségi nyilatkozattal látunk el.

Harmadik generációs  családi vállalkozásként különös figyelmet fordítunk minőségbiztosítási rendszerünkre, és garantáljuk az ügyfelek számára a tartós partnerségi kapcsolatot , a teljes biztonsággal együtt.

Svájci minőség SWISS MADE

A hajlító és az egyengető gépet tökéletesen meg kell építeni és hegeszteni, hogy megfeleljen a hosszú élettartam alatti technikai kihívásoknak.

Nagyon sok szakértelem rejlik emögött. Ezt a tudást évtizedek óta gyarapítjuk .  A legújabb egyengető és hajlító technológiát folyamatosan fejlesztjük.

A legmagasabb színvonalú STIERLI BIEGER termékek:

Minőségirányításunk alapja annak, hogy gépeinket a legmagasabb színvonalon gyártjuk. Minőségirányításunkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink masszív, hosszú élettartamú STIERLI gépekkel rendelkezzenek. Kiváló minőségünk bizonyítéka annak, hogy a Stierli hajlító és kiegyenesítő gépeket és forgatókészülékeket világszerte használják, és kiváló hírnévvel rendelkeznek.

Fejlesztés és gyártás egy helyen:

Egy helyen van a gyártás, termelés  és összeszerelés. Ez az alapja annak a minőségnek, amely a hosszú élettartamú, megbízható hajlító és egyengető gépek gyártásához szükséges. Magasan képzett, szakértő kollégák és modern gépek állnak rendelkezésünkre.

Jó kezekben vagy velünk:

A STIERLI gépeket a világ számos iparágában használják. A gépek szállítása számunkra azt jelenti, hogy átfogó szolgáltatásokat nyújtunk Önnek:

  • megbízható szolgáltatási szervezet és helyi és professzionális értékesítési és szolgáltatási partnerek
  • gyors szállítás és alkatrész szerviz
  • szállítást támogató intézkedések
  • betanulás és képzés a gyárunkban vagy a felhasználónál
  • megbízható, könnyen karbantartható gépek
Gyártó weboldala: Stierli_Bieger

élhajlító

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder