fbpx

Stierli Bieger Rotátor

Stierli Bieger Rotátor:

A Stierli-Bieger AG univerzális vízszintes hajlító és egyengető  gépeket, forgató eszközöket és tároló rendszereket tervez és gyárt.

Az első horizontális hajlító gépet 1936-ban gyártották, és azóta folyamatos  a fejlesztés.

Ma a Stierli-Bieger AG a vízszintes hajlító és egyengető gépek világpiaci vezetője.

Svájci minőség SWISS MADE

A hajlító és az egyengető és a rotátor gépet tökéletesen meg kell építeni és hegeszteni, hogy megfeleljen a hosszú élettartam alatti technikai kihívásoknak.

Nagyon sok szakértelem rejlik emögött. Ezt a tudást évtizedek óta gyarapítjuk .  A legújabb egyengető és hajlító technológiát folyamatosan fejlesztjük.

A legmagasabb színvonalú STIERLI BIEGER termékek:

Minőségirányításunk alapja annak, hogy gépeinket a legmagasabb színvonalon gyártjuk. Minőségirányításunkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink masszív, hosszú élettartamú STIERLI gépekkel rendelkezzenek. Kiváló minőségünk bizonyítéka annak, hogy a Stierli hajlító és kiegyenesítő gépeket és forgatókészülékeket világszerte használják, és kiváló hírnévvel rendelkeznek.

Fejlesztés és gyártás egy helyen:

Egy helyen van a gyártás, termelés  és összeszerelés. Ez az alapja annak a minőségnek, amely a hosszú élettartamú, megbízható hajlító és egyengető gépek gyártásához szükséges. Magasan képzett, szakértő kollégák és modern gépek állnak rendelkezésünkre.

Jó kezekben vagy velünk:

A STIERLI gépeket a világ számos iparágában használják. A gépek szállítása számunkra azt jelenti, hogy átfogó szolgáltatásokat nyújtunk Önnek:

  • megbízható szolgáltatási szervezet és helyi és professzionális értékesítési és szolgáltatási partnerek
  • gyors szállítás és alkatrész szerviz
  • szállítást támogató intézkedések
  • betanulás és képzés a gyárunkban vagy a felhasználónál
  • megbízható, könnyen karbantartható gépek

Gyártó weboldala: Stierli_Bieger

Stierli Bieger Rotátor

Árajánlat kérés                                                                                                                                                    Videók
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder