fbpx

BOSCHERT GIZELIS / Élhajlítók, lemezollók

  • Élhajlító

A GIZELIS gyárról:

A Gizelis céget Gizelis Stamatis alapította Görögországban 1968-ban. A céget a lemezipari gépek gyártására specializálta. Mára egyike lett az ezen a területen legrégebben alapított vállalatoknak, ami a gépek tervezésétől és fejlesztésétől kezdve végigköveti a teljes egy helyen történő gyártási folyamatot. A Gizelis S. A. egy jól megalapozott gyártó cég jelentős világpiaci jelenléttel.

Ma már nemzetközi szinten olyan széles kapcsolatrendszere van, ami biztosítja a vevőknek  a teljes körű megoldást, az egész gyártási folyamat során a lemeziparban.

Ma a cég 3 különálló divízióval rendelkezik úgy mint élhajlító gyártás, lemezolló gyártás, és plazmavágó gép gyártás. A közeljövőben tervezik a cég kibővítését a lemez hajlító és vágó gépek területén.

2004-ben a Gizelis S. A. stratégiai szövetséget kötött a német tulajdonú Boschert gyárral. Ez a szövetség eredményezte azt, hogy  magasabb minőségű, új típusú lemezipari gépeket tudnak gyártani a partnereiknek. A teljes gyártási folyamat eloszlik a két, Európai Unio-n belül található, magántulajdonban lévő gyár között.

A Gizelis S. A. nagy hangsúlyt fektet a magasan képzett emberi erőforrásra. A magasan képzett és tapasztalattal rendelkező mérnökökből és menedzserekből álló team felelős a vállalati tevékenységekért a kutatás-fejlesztéstől kezdve egészen a termelésig és a marketing-ig.

Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Kutatás és Fejlesztés irányában, aminek eredményeként magas színvonalú, korszerű gépeket tudunk gyártani és fejleszteni a gyorsan növekvő lemezipari kihívásoknak megfelelve. A mi küldetésünk az, hogy a partnereink egyedi igényeinek megfelelő gépeket tudjunk adni a munkájukhoz.

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder