BOSCHERT GIZELIS szervo-elektromos termékcsalád

  • boschert-elektro-szervo-hajtás

BOSCHERT GIZELIS szervo-elektromos termékcsalád

Amit a szervo-elektromos hajtásról tudni kell:

Energia fogyasztás:

  • A szervomotorok csak akkor mozognak, amikor a medve mozog, ezzel szemben a hagyományos hidraulikus rendszerben folyamatosan üzemelnek a pumpák.
  • Az elektromos élhajlító gépek így akár 50%-al kevesebb energiát fogyasztanak.
  • Például, ha egy hagyományos élhajlító 5 napon keresztül 12 órán át dolgozik, körülbelül 35000KWh-t fogyaszt, ezzel szemben ugyanezekkel a feltételekkel egy elektromos élhajlító körülbelül 17500KWh-t. Ha a villamos energia európai átlagárával számolunk (0,2€), akkor évente 3500€-t tud spórolni ennek a gépnek az üzemeltetésével.

Ciklus idő:

  • Sok dolog van, mely limitálja a hidraulikus rendszer hatékonyságát, ilyen lehet többek között az üzemi nyomás felépülése, tehetetlenség stb.
  • Az elektromos élhajlítóknál erről szó sincs, a szervomotor a működtetési irányát és sebességét szinte azonnal tudja változtatni. Ez azt jelenti, hogy a hajlítási ciklusidő nagy mértékben csökken.
  • Hála a speciális szervomotoroknak, melyeket a Gizelis élhajlító gépekben egyedülálló módon alkalmaznak: két tekercs található a motor belsejében, az egyik felel a magas nyomatékért alacsony fordulatszámon (hajlításhoz szükséges), a másik pedig magas fordulatszámért alacsony nyomatékkal (az üresjárati sebesség fokozásához).
  • A rendkívül dinamikus, pontos és megbízható szervo-elektromos technológia a hidraulikaolaj hiányából kifolyólag állandó teljesítményt és pontosságot biztosít!

Bővebben a gyártóról: Boschert-Gizelis

A Boschert gépek megbízhatóságát és a kiváló minőséget 50 éves múltja garantálja. A sok éves tapasztalat, a mechanikai alkatrészekkel és az emberi erőforrással kapcsolatos kutatásokba és fejlesztésekbe való folyamatos beruházás tette lehetővé a Boschert számára, hogy vezető szerepet töltsön be a fémlemez megmunkáló gépek piacán , és tevékenységét kiterjessze az egész világra. A cégünk által előállított csúcsminőségű gépek a legújabb technológiák felhasználásával készülnek, mind a mechanikai, hidraulikus és az elektromos elemeket tekintve. A Boschert megoldást kínál fémmegmunkáló műhelyek berendezéséhez, segíti az ügyfeleket gépek beszerzésében, termékeik és hajlító szerszámaik fejlesztésében, ugyanúgy, mint a gyártás programozását CAD CAM szoftver felhasználásával.
Az elmúlt időben üzembe állított 2.000 db gép felhasználóival folyamatos kapcsolatot tartunk annak érdekében, hogy sokkal többet tudjunk nyújtani, mint egy gép egyszerű eladása.

A gyártó weboldala: BOSHERT-GIZELIS

Vissza

szervo-elektromos termékcsalád

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder