fbpx

Nukon / Fiber lézer

Nukon termékpalettája:

Fíber lézerek 1500×3000 mérettől a 2000 mm x10000 mm méretig 0,5KW- 6 KW IPG áramforrásig. NFPro a nagy tudású, Rex a csővágáshoz, és Eco lézercsalád az egyszerűbb feladatokhoz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő gépet.

A cégről röviden:

A Nukon cég hosszú évek óta gyárt fémipari használatra szánt berendezéseket.

12000 m2-es gyártó és fejlesztő csarnokukban építik a világ legjobban tesztelt gépeit. Minden gép bonyolult valós munkakörülményű tesztelésnek van folyamatos minőségellenőrzés mellett kitéve 7 nap 24h-ban.

Fiberlaser gépeket nem a Nukon kezdett először gyártani a világon. De az őt megelőző gyártók hosszú ideig csak vékony anyagra kifejlesztett lézereket tervezek és gyártottak.

A NUKON volt az első cég, aki egyből 3KW-os Fiber lasereket kezdett el gyártani vastag anyagok vágására. Első időben a saját igényekre készítették a gépeket, később a piacon jelentkező igények miatt döntöttek a gyártás beindításáról. A Vastag anyagok vágásában megelőzte valamennyi versenytársát, és olyan tapasztalatokra, technikai információkra tett szert, amit nem lesz könnyű az utána jövőknek behozni.

A Nuri Korustan a NUKON anyavállalata minden hónapban 7000 tonna lemezt szab fel NUKON Fiber laser gépeken. Ezt a tapasztalati előnyt kínáljuk a gépinkkel dolgozó ügyfeleinknek.

A jól képzett szakembergárdának és nagy tapasztalatnak köszönhetően az 5 évvel ezelőtti első Fiber lézer géptől eljutottak odáig, hogy az egész világon elismert névvé vált a NUKON Fiberlaser. 150db eladott gép csak az elmúlt 2 évben! Összesen a világon több mint 300 NUKON lézer dolgozik!

A hatalmas darabszámmal és folyamatos fejlesztéssel olyan kiforrott technikát adnak a felhasználók kezébe, ami lényegesen jobban használható a gyakorlatban, mint az amit a katalógus számok mutatnak önmagukban.

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder