Herber / Csőhajlító


Innováció hagyományos módon.

A cég múltja a hagyományos svéd iparban gyökerezik. A Herber már 1945 óta rendkívül sikeres gyártója és szállítója a csőhajlító iparnak.

Az egyetlen csőhajlító gép gyártó vagyunk Skandináviában, az egész világon kiterjedt vevőkörrel rendelkezünk.

Legmodernebb gépeink minden tengelyen rendelkeznek elektromos vezérléssel, ami a legfrisebb és legmodernebb technológiát képviseli a jelenlegi piacon. Ez garantálja a magas színvonalú működést, ami megbízható, biztonságos, költséghatékony és teljes körűen környezetbarát.

A Herber teljeskörű szolgáltatást biztosít önnek. Elköteleztük magunkat a teljes gyártási folyamat megtervezésére: a prototípus ötletének megjelenésétől, a fejlesztésen, a  betanításon, a nullszériás gyártáson keresztül a termelés megkezdéséig és a tervezett karbantartásig.

Az összes gép kialakítása megfelel az ügyfél igényeinek és elvárásainak. A kiindulási pont egy új Herber gép fejlesztésénél gyakran a vevői igényeket érintő fejlesztés, vagy egy korábbi termék módosításának következménye.

Köszönhetően a teljes körű moduláris építési rendszernek, a nagyfokú informatikai támogatásnak és a sok éves tapasztalatnak, rendelkezünk azzal a képességgel, hogy gyorsan létre hozzuk az ideális megoldást partnereink számára. A moduláris rendszer lehetővé teszi a gyártási idő csökkentését, ezzel költséghatékony megoldásokat és hosszú élettartamot kínálva partnereinek.

Bármi lehetséges

A mai anyagok fejlettsége, ami extrém terhelhetőséget biztosít akár magas hőmérsékleten is, komoly kihívásokat támaszt a csőhajlító iparban.

A Herber szorosan együttműködik a gépjárműiparral, és azok beszállítóival, ami lehetővé teszi a gépek naprakész fejlesztését.

Az autóiparral és a tudományos kutató intézetekkel együttműködve részt veszünk különböző módszertani és technológiai kutatási projektekben a csőgyártással kapcsolatban.

Amikor változtatunk az anyagon, az módosítja a folyamat paramétereit, és nagyobb terhelést vált ki a hidraulikus szervórendszerben.

A piaci kihívásokra a saját fejlesztésű szoftverrel és hidraulikus szervórendszerrel válaszolunk. Továbbá magas szintre fejlesztettük az ügyfélprogramunkat és a felhasználói felületet annak érdekében, hogy maximáljuk a termelés eredményességét.

A Herber nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, de ha lehetséges, a régi gépeinket is folyamatosan fejlesztjük az új technológiákkal.

A szaktudással párosított nagyfokú tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy speciális megoldásokkal elősegítsük partnereink üzleti sikereit.

 A portfólióból