fbpx

SOCO / Csőhajlítók, csőmegmunkáló gépek

  • SOCO_SB_51_4A 3SV_csőhajlító
  • SOCO_SB-52X10A-2S-V-U_full_electric

SOCO termékpalettája:

CNC csőhajlító gépek, csővég megmunkáló gépek, csővég formázó gépek, , Csődaraboló gép, Fíber Csőlézer.

1979-ben alapított, SOCO az egyik legnagyobb gyártója a CNC csőgyártásnak világszerte.
Először elhatározták, hogy a fejlesztés iránya ami felé a  SOCO elkötelezett az a  Cső- és rúd vágógép kifejlesztése és létrehozása.
Későbbiekben, SOCO kifejlesztett csőhajlító gépet, csőélező gépet és Csővég megmunkáló gépet és a Csővég képező gépet. Mint alapítója és vezetője ennek az iparágnak a tajvani, SOCO hírnevét annak köszönheti, hogy fejlett technológiával és a felülmúlhatatlan gépi teljesítménnyel rendelkeznek az általa épített gépek.SOCO a globális vezető CNC gépeket gyártó: a cső és a rúdiparban. A SOCO központja található Taichung-ban Tajvanon ,ami a gépgyártás fő ipari területe Ázsiában.

A vállalatnak több termelési központja található a világban, 25 fiókirodával és több mint 40 aktív partnerrel van kapcsolatban az egész kontinensen.

SOCO folytatja törekvését a kiválóságra a fejlesztésre, és folyamatos támogatást ad az ügyfeleknek, partnereknek, és a családoknak.

A mindennapi életben, rengeteg előállított termékkel találkozhatunk, amit a  SOCO gépei gyártottak. Ezek lehetnek ott a közlekedésben (személygépkocsik, motorkerékpárok, kerékpárok, hajók), a komfort (otthoni ülő, és irodai bútorok), az ellátásban (kerekes székek, kórházi ágy) és az életünkben közel hozzánk (fitnesz gépek, kerti szerszámok, játszóterek).

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder