fbpx

ROLLERI / Élhajlító szerszámok és tartozékok

  • Rolleri
  • Rolleri élhajlító szerszámok
  • Rolleri alsó szerszám

ROLLERI Élhajlító szerszámok és tartozékok az olasz gyártótól:

Élhajlító szerszámok, matricák, bélyegek, speciális szerszámok, inzertek, magasítók, manuális, hidraulikus, pneumatikus  szerszámbefogók az olasz piacvezető élhajlító szerszámgyárból.

ROLLERI 1987 óta gyártanak szabványos és speciális élhajlító szerszámokat. A családi tulajdonban lévő vállalat (Francesco és Marco ) manapság az egyik legnagyobb európai élhajlító szerszámgyártó cégnek számít. Gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk partnereinknek egész Európában.

Élhajlító Szerszámtartó, befogó rendszerek:

A ROL1 rendszer használatához a lyukasztók módosíthatók és rugós golyóscsapágyakkal vannak ellátva. ROL1 minden Rolleri R1 típusú közbülső típusú cnc élhajlítóval használható.

Előnyök – Az Ön kényelme érdekében:

  • a szerszámok függőleges rögzítése lehetséges egy sor rugós golyóscsapágynak köszönhetően, amelyek szintén biztonsági rendszerként használatosak, hogy megakadályozzák a bélyeg leesését
    • komplett mechanikus és hatékony gyors-szorítós rendszer élhajlítókhoz
    • A élhajlítógépek termelékenysége és sokoldalúsága jelentősen megnő
    • Szerszámcserénél: Jelentős csökkenés érhető el a beállítási időben.

A ROL1 rendszert olyan élhajlítóhoz tervezték, ahol az intermediereket max. 70 mm távolságban vannak egymástól. Abban az esetben, ha a köztes anyagok közötti távolság nagyobb, győződjön meg arról, hogy a golyóscsapágy minimális mennyisége van a szerszámtartóban. Az ilyen mennyiség a szerszám típusától és hosszától is függ!

A gyártó webes elérhetősége: ROLLERI-Olaszország

ROLLERI élhajlító szerszám

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder