fbpx

BOSCHERT / Stancgépek

BOSCHERT   „Egyszerűen a legjobb”

1946 szeptember 1-én Ludwig Boschert gépépítő mester megalapította saját vállalatát. A kis vállalkozást nagyon korán elismerték a jó minőségű munkája miatt, és ezért gyorsan növekedett. Röviddel ezután a Kunz család átvette a fiatal vállalatot. Azóta üzleti kapcsolatokat és barátságokat épített ki szerte a világon. Ennek eredményeként a saját üzem folyamatosan növekedett és átalakult a kis üzemből egy nagy ipari termelő vállalattá.

A Boschert vállalkozás a stancoló és sarokkivágó gépek gyártása révén nemzetközi hírnévre tett szert, és ismeri minden síklemez megmunkálással foglalkozó cég. A folyamatos fejlesztések, az új ötletek bevezetése és a pragmatikus gondolkodásmód tette a Boschert-et világszinten elismert fejlesztővé. A vállalat új mércét állított fel a biztonsági megfogó technológia terén.
A Boschert jövőképében továbbra is követi azt az alapelvet, hogy innovatív és magas minőségű termékeket gyárt. Az elégedett ügyfelek tettek bennünket motiválttá a múltban, és tesznek elkötelezetté a jövőben. Legfőbb célunk a jövőben az, hogy gyártmányaink továbbra is képviseljék a „Made is Germany” filozófiát.

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder