image
Hírek

MTC kft azaz a Metal Trading & Consulting kft.

a lemezipari szerszámgépek egyik kiemelkedő specialistája. Filozófiájuk alapköve, hogy a szerszámgépek értékesítésén felül teljes körű, kulcsrakész megoldásokat is szolgáltatnak az ipar számára. Az általuk képviselt gyártók kiválasztásánál fontos szempont volt a kisebb, családi cégek által nyújtott biztonság, és a vásárlók egyéni igényeinek kiszolgálására irányuló nagyobb figyelem.

mtc_1

Célok:

A cég célja, hogy egy olyan üzletfelekből álló bázist építsen ki, ami meg tud felelni a robbanásszerű műszaki fejlődés által generált technikai kihívásoknak. Ezenfelül pedig olyan hozzáadott értéket és átfogó tanácsadást kínálnak vevőiknek, amivel bármilyen felmerülő kihívást meg tudnak oldani.

Honlap:

Ezzel összhangban megújult honlapjukat is az átlátható szerkezet és az informatív tartalom jellemzi. A cég bemutatása és szolgáltatásaik ismertetése mellett egy olyan hírfolyam kialakításába is belekezdtek, ami hasznos technológiai ismeretekkel szolgálhat a lemezmegmunkálással foglalkozók számára.

Videók:

A videók szekcióban az általuk forgalmazott szerszámgépek ismertető videói tekinthetők meg, melyek egy könnyen fogyasztható formában tárják a nézők elé a legújabb technológiai innovációkat.

Forrás: www.cnc.hu

MTC kft

Works with AZEXO page builder