image
Hírek, Hír, Referenciáink

Csiszológép átadás Magyarországon, Augusztusi Hírünk:

Újabb 2 géppel bővült az RWT csiszológépek száma Magyarországon

1.RWT BSM  STEELLINE 1100 RDR

Az augusztusban beüzemelt 2 gép közül az RWT 1100 RDR egységes gép kimondottan nagy ömledék (lángvágás után), sorja,  zunder eltávolítására alkalmas.Ezzel a megoldással a napi egy műszakban végzett csiszolás ideje lecsökkenthető napi 1,5 h-ra, köszönhetően a hatékony leválasztási kapacitásnak, és az 1100 széles csiszolási kapacitásnak.

  • Képek a Mosonmagyaróvári gépről:

 

 

 

 

2. RWT BSM  STEELLINE 1100 RRDB

A Tatabányán dolgozó RWT  1100 RRDB csiszológép univerzálisabb felhasználást tesz lehetővé, mivel 4 aggregáttal rendelkezik. RRDB gép összeállítása 2 szalagcsiszoló hengerrel (RR), egy kefés sorjázó egységgel (D)és egy Vebrax finiselő hengerrel (B) biztosítja a széleskörű felhasználhatóságot. A felhasználás területe jelenleg a lézerrel vágott saválló alkatrészek teljes körű sorjamentesítése. A gép átadásával sikerült az eddig kézzel végzett sorjátlanítást teljesen kiváltani. Ezzel a fejlesztéssel a cég munkaerő kihasználtsági mutatója jelentősen javult.

  • Képek a Tatabányai gépről:

 

 

 

 

  • Miért érdemes az RWT gépet választani?

A minőségi gyártás és a rozsdamentes szál-csiszolt felületű termékek nagyarányú előtérbe kerülésével manapság egyre hangsúlyosabbá válik az első osztályú csiszolás fontossága, a végső felület kialakításának, éllekerekítésének, sorjátlanításának vagy a festés előtti előkészítésnek gyors és költséghatékony megoldása. Az RWT erre kínál megoldást a cseh minőségi gyártással, márkás német alkatrészekből gyártott csiszológép palettájával, közel 100 éves tapasztalatával, és megnyugtatóan jó ár-érték arányával. A beszerzéshez segítséget nyújthat a csiszológép beszerzési kisokos.

További kérdései vannak a gépekkel kapcsolatban? Várom hívását vagy e-mailjét!
Szeghő Zoltán: 06/30/9934814

[email protected]

csiszológép

Works with AZEXO page builder