image
Hírek, Hír

swiss-made-logoAcélszerkezetek gyártásával foglalkozik és támogatást igényelne eszközparkjának korszerűsítésére? Akkor válassza a Metal Trading and Consulting Kft. kínálatában elérhető, svájci minőségű STIERLI-BIEGER szerszámgépeket! Swiss Made!

A mikro-, kis- és középvállalatok fejlesztését célzó Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Program (VINOP) keretein belül 70%-ban a csarnoképítés, 30%-ban pedig eszközbeszerzés támogatott, így az elkövetkezendő időszakban prioritás lesz a termelékenység és a gazdaságos termelés. Ne kössön kompromisszumot – válassza a svájci minőséget, válassza a Metal Trading and Consulting Kft.-t!

STIERLI-BIEGER® 1936 óta fejleszti technológiáit, mellyel munkaerőt, időt, és helyet takaríthat meg. A gyártó termékei könnyen, egyedül kezelhető gépek, melyek megfelelnek az ipar magas követelményeinek de az egyedi gyártásra is kiválóan alkalmasak, hiszen gyors és egyszerű átállást biztosítanak. Fejlett CNC vezérlésüknek köszönhetően gyártósorokba is könnyen integrálhatók. Robosztus kialakításuk hosszú élettartamot és minimális szervizigényt, kompakt méretük pedig kis helyszükségletet biztosít. A svájci vállalat mindemellett az egyszerű alkatrészrendelésről és a rövid szállítási határidőkről is gondoskodik.

Mit jelent a svájci minőség?

Egy hajlító vagy egyengető gépnek tökéletes kialakítással és hegesztésekkel kell rendelkeznie. Csak így biztosítható a pontosság és a hosszú élettartam. Hozzáértésüknek és a több évtizedes szakmai tapasztalatuknak hála, a STIERLI-BIEGER® folyamatosan fejleszti, kutatja és modernizálja hajlító, egyengető gépeit. Minőségbiztosítási rendszerük a gyártásuk alapja, csak így lehetséges a legmagasabb színvonalú gépek gyártása. Minőségirányítási rendszerükkel biztosítják, hogy ügyfeleik robusztus és tartós gépeket kapjanak a vállalattól. Emiatt a magas minőség miatt választják az egész világon a STIERLI-BIEGER® gépeket, ahol szerkezeteket forgatni, acélszerkezet munkadarabokat hajlítani, egyengetni vagy hajlítani kell.

Minden megmunkálást házon belül végeznek, modern gépparkkal és magasan kvalifikált szakemberekkel rendelkeznek.

STIERLI ROTATOR (Szerkezet forgató)rotator

STIERLI® acélszerkezet forgatót úgy fejlesztették ki, hogy például tartókat és hegesztett szerkezeteket tudjon gyorsan és biztonságosan forgatni, minimális erőbefektetés mellett. Csökkentse a ráfordított munkaidőt akár 40%-kal, állítsa be könnyen és gyorsan az Önnek legmegfelelőbb szöget és magasságot, így biztosítva a magas fokú produktivitást, akár 12 tonnás munkadarabok esetében is. Robosztus tervezés, hosszú élettartalmú tartólánc biztosítja a folyamatos, meghibásodás nélküli munkavégzést, és a biztonságos munkavégzést.

A 2 tartó közötti távolság szabadon állítható, maximális kábelhossz 15 méter. Hosszabb munkadarabok esetén sorolható; több forgató egységet is rakhat egymás mellé. A forgató egységek beépített földeléssel rendelkeznek a tartóláncon keresztül, így akár hegesztőrobotokkal is kombinálható.

 

YouTube-Logo

 

STIERLI Egyengető

straightening

STIERLI® hajlító- és egyengető gépet mindenütt használják, ahol a tartóprofilokat, lemezeket vagy hegesztett szerkezeteket kell kiigazítani, meghajlítani vagy előfeszíteni. A gépek nagyon robusztusok, és évtizedek óta bizonyítják hatékonyságukat és üzembiztonságukat a fém- és acélgyártóknál a világ minden táján. Végezze el egyszerűen és hatékonyan hajlítási vagy egyengetési munkáját, legyen szó „L”; „T”, „H” vagy „U” profilról, 400mm átmérőjű csőről, köracélról, táblalemezről, esetleg acél gerendáról. Akár 600 tonnás nyomóerővel, 1000 mm magasságú szerszámmal is rendelhető.

A CNC vezérlésű kivitel lézeres mérő technológiával van felszerelve, az automata hajlítás-kompenzálás érdekében.

 

YouTube-Logo

 

STIERLI Peremegyengető

flange

STIERLI® peremegyengető gépek könnyedén egyengeti a hegesztett H és T gerendákat. Robusztus felépítése garantálja a megbízható működést, a pontos egyengetést és a hosszú élettartamot, miközben minimális karbantartást igényel. Vízszintes kialakítása még a legnagyobb gerendák könnyű kezelését is lehetővé teszi. Nagy teherbírással és nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel, valamint automatizált működéssel rendelkezik.

A munkadarab daru segítségével könnyen betölthető a gépbe. A rendkívül masszív alsó görgő állítható, így mindig megfelelően tartja a profilt. Maximális vastagság (t2) akár 50mm, maximális gerenda magasság (a) akár 2000mm, maximális szélesség (b) akár 200-500mm (H és T gerenda).

 

YouTube-Logo

 

Forrás:  STIERLI-BIEGER

Works with AZEXO page builder