fbpx

RWT / Csiszológépek

RWT termékpalettája:

Csiszológépek 650mm- 1600 mm-ig, reve rozsda, sorja eltávolítás, felület csiszolása, polírozása.

A Cseh RWT spol. sro.-t 1921-ben alapította a jelenlegi tulajdonos ükapja Josef Rojek. A csiszológép gyártásban felhalmozott sokéves tapasztalat eredményeképpen a cseh gyártó mára a világon elismert és jegyzett céggé vált. Az általuk gyártott gépeknek két nagy csoportja van: faipari és fémipari csiszológépek. Mi a fémipari gépcsaládot képviseljük Magyarországon.

A fémipari csiszológép családból a BSM széria fedi le a fémiparban fellelhető síkgörbe alkatrészcsiszolás teljes vertikumát. A lézer, plazma, láng-vágott felületek-élek sorjátlanításától kezdve, a reve-rozsda eltávolításon át, termelékeny és hibátlan munkát végeznek akár 650-1100-1300 és 1600 mm munkaszélességben is.

Miért érdemes az RWT gépei mellett dönteni?

A minőségi gyártás és a rozsdamentes szálcsiszolt felületű termékek nagyarányú előtérbe kerülésével manapság egyre hangsúlyosabbá vált az első osztályú csiszolás fontossága, a végső felület előkészítésének, vagy a festés előtti előkészítésnek gyors és költséghatékony megoldása. A cég erre kínál megoldást minőségi, márkás német alkatrészekből gyártott csiszológép palettájával, közel 100 éves tapasztalatával, megnyugtatóan jó ár-érték arányával.

Gyártó weboldala: RWT csiszológépek

Géptípusok hengerméret szerint: 120, 180, 240 széria

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder