fbpx

RWT BSM STEELLINE 180 Csiszológép

  • RWT Steelline A unit
  • RWT BSM 1100 RDA felépítése

RWT BSM STEEL-LINE 180 csiszológép széria:

RWT termékpalettája:

Csiszológépek 650mm- 1600 mm-ig, reve rozsda, sorja eltávolítás, felület csiszolása, polírozása.

A gyártóról pár információ:

A Cseh RWT spol. sro.-t 1921-ben alapította a jelenlegi tulajdonos ükapja Josef Rojek.

A csiszológép gyártásban felhalmozott sokéves tapasztalat eredményeképpen az RWT mára a világon elismert és jegyzett céggé vált.

Az RWT által gyártott gépeknek két nagy csoportja van: faipari és fémipari csiszológépek. Mi a Fémipari gépcsaládot képviseljük Magyarországon.

A fémipari csiszológép családból a BSM széria fedi le a fémiparban fellelhető síkgörbe alkatrészcsiszolás teljes vertikumát. A lézer, plazma, és láng-vágott felületek-élek sorjátlanításától kezdve, a reve-rozsda eltávolításon át, termelékeny és hibátlan munkát végeznek akár 650-1100-1300 és 1600 mm munkaszélességben is.

Gyártó weboldala: RWT csiszológépek

Teljes-körű megoldás sorjátlanításhoz és csiszoláshoz a munkadarab lapját a széles-szalagos egység csiszolja- egalizálja. A végleges élletörést és felületi csiszolást a kefés-tárcsás egység adja meg tárcsaátmérő 200 mm

Nagyobb gumírozott  Acélhenger: átmérője 180 mm

D tárcsás fejegység mérete: 150 mm

Nagyobb felületet a csiszolási eljárás során.
Hosszú Csiszoló papírok 2200mm (hosszabb élettartam a Csiszolószalagnál  és Jobb szalaghűtés)

A 180 csiszológép teljes egészében Schneider elektronikával szerelt, a világ vezető elektronikai gyártója szavatolja az elektronikus üzembiztonságot.

Pneumatikus fogásba-állítás valamennyi egységen. Az egységeket a vezérlésből lehet ki illetve bekapcsolni. Kikapcsolt helyzetben a munkasíktól eltávolodik a nem használt egység, így megelőzve minden anyagelakadást és sérülést.

7,5 ” Érintőképernyő Schneider vezérléssel

Új fejlesztésű ellenőrzési rendszer

Miért érdemes az RWT gépei mellett dönteni?

A minőségi gyártás és a rozsdamentes szál-csiszolt felületű termékek nagyarányú előtérbe kerülésével manapság egyre hangsúlyosabbá vált az első osztályú csiszolás fontossága, a végső felület előkészítésének, vagy a festés előtti előkészítésnek gyors és költséghatékony megoldása. Az RWT erre kínál megoldást minőségi, márkás német alkatrészekből gyártott csiszológép palettájával, közel 100 éves tapasztalatával, megnyugtatóan jó ár-érték arányával.

Cserélhető Kefés (D) illetve Henger (B)  és (A) Tárcsás egységek

A moduláris rendszer lehetővé teszi az egységek gyors cseréjét akár 5 perc alatt.

A gép rugalmas, és fejleszthető alternatíva lehet a piac többi szereplőinek zárt konfigurációihoz képest. Amennyiben változnak a csiszolási feladataink, a gép az egységek cseréjével tovább fejleszthető, akár évekkel az alapgép megvásárlása után is, az utólag megvásárolt munkaegység nem igényel külön beszerelést, egyszerűen „szerszámként” beilleszthető a gépbe 5 perc alatt. Az A egység a csiszoló sorjázó henger bolygóműves hajtással és a forgó alternáló mozgás kombinációjával távolítja el a megmunkálás során keletkezett finom sorját. Az adagoló oldalon gumírozott leszorítóhengerek biztosítják a rezgésmentes adagolást.

A gép befoglaló mérete:
RWT 1100: Szélesség 1660 mm Hossz: 2/4 egység: 1420/2440 mm Magasság: 1980 mm

RWT csiszológép

Letölthető katalógus

Videó
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder