image
Kiállítások

NUKON ECO: Mit kell tudni a Nukon Eco szériáról?

Az ECO-S line Fiber lézer „NUKON-BIMO FSC vágófejjel dolgozik”, amelynek könnyű a működtetése és a karbantartása. Hidraulikus magasságállítással (autófókusszal) – kapacitív magasságérzékeléssel (100 μsec ciklusidő) a mindig tökéletes vágásképért.

A gép nagyon alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A Teljes fogyasztása 7kW- 20 kW a lézerforrástól függően. A gép csereasztalos és portálhidas kialakítású, a híd amin mozog a vágófej
nagy szilárdságú alumínium szerkezet, ami kis tehetetlenségi tömeget jelent a gyors sebességváltozásokhoz. Biztonsági üveg ablakokkal ellátott jól belátható munkaterület, szekcionált 4-6 zónás elszívó rendszer biztosítja a nagyobb elragadási értékek kisebb teljesítményigény mellett. –tudjuk meg Foltán Istvántól, a Laxun Kft. képviselőjétől.

Nagy sebesség, megoldás a Flying-Cut

A gép kimagasló, akár 120 m/perces megmunkálási sebességre képes. Függőleges mozgásoknál,max. 6g-s gyorsulással. A gép 0,5KW-tól 3KW-ig lézerforrással rendelhető. Nagyobb teljesítményű lézerforrás az NFPRO szériában érhető el (4KW, 5KW, 6KW).

A Nuri Korustan, a NUKON anyavállalata minden hónapban 7000 tonna lemezt szab fel 14 db NUKON Fiber lézer gépen, heti 7 napon napi 24 órában működtetve a gépeket. Ezt a tapasztalati előnyt kínáljuk ügyfeleinknek. Mivel a munkájuk során sokféle anyaggal és termékkel dolgoznak, olyan széleskörű tapasztalatot halmoztak fel a lemezvágások területén, amivel csak kevesen rendelkeznek a világon. A Nukon ezt a tapasztalatot átadja felhasználóinak. Valamennyi gép vágástechnikai adatbázissal érkezik, az aktuálisan legjobb minőség eléréséhez. A gyártók közül legkorábban a NUKON-nál ismerték fel a Fiber lézer lehetőségét a vastagabb lemezek vágásánál. Míg más gyártók megelégedtek a 12 mm vágási értékkel normál acél vágásánál, addig a NUKON csapata már 2012-ben a 25mm vastag acélt vágott. Ennek a kutatásnak az eredményei mára beértek . Nem véletlen a NUKON jelmondata: 7/24 A hét 7 napján 24 órában működő gépek.

A Nukon hitvallása

Nukon_R&DA Nuru Kuristan azért gyártotta le az első gépét mert vágni szeretett volna: gyorsan, pontosan, sokféle anyagot, egyszerűen, reális költségek és a legnagyobb üzembiztonság mellett. A Nukon a piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészekből építi a gépeit, hogy felhasználói hosszútávon is nagy pontosság és üzembiztonság mellett működtessék azokat. Saját tapasztalatból tudják mely alkatrészek és megoldások állják ki a próbát nagy terhelés mellett is. A gépet a RADAN szoftver vezérli, 30 év tapasztalatával felhasználóbarát felületével, magyar támogatással, nyitottan az egyedi igényekre is, bár a legtöbb egyedinek tűnő igényre már van kész megoldásuk. A világszerte dolgozó több mint 300 gép biztosítja , hogy az Európai piacon már a Nukon-t is a legismertebb és legmegbízhatóbb márkanevek között emlegetik. A megbízhatóságra alapozva a NUKON 2 év garanciát vállal a gépeire.

A Nukon termékpalettája

Fiber lézerek 1500×3000 mérettől a 2000 mm x10000 mm méretig 0,5KW- 6 KW IPG áramforrásig. NFPro a nagy tudású a sorozat munkára, Rex a csővágáshoz, és Eco lézercsalád a belépő szint az egyszerűbb feladatokhoz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő gépet.

Képviselet: Kelet Magyarország Foltán István Laxun kft,
Nyugat Magyarország Szeghő Zoltán MTC kft.
G pavilon, 303 stand.

NUKON ECO

Works with AZEXO page builder