fbpx
image
Kiállítások

Az 1,256 kiállítóval, 38 országból érkezett résztvevővel és 9 teljesen megtelt pavilonnal a Blechexpo/Schweisstec 2023 nemzetközi seregszemle volt a lemez- és fémmegmunkálás területén. A rendezvény középpontjában olyan kulcsfontosságú témák álltak, mint az automatizáció, fenntarthatóság, energiahatékonyság, szakképzett munkaerőhiány és az ügyfélszolgálat.

A kiállítás nem csupán bemutatott, hanem megoldásokat is kínált a hatékonyabb termelés, jobb anyagkihasználás és magasabb alkatrész minőség eléréséhez. Mindeközben kiemelt figyelmet fordított az energiafogyasztás és a CO2-kibocsátás csökkentésére. A Blechexpo/Schweisstec 2023 szilárd lendületet adott az irányváltásának a fenntartható acélgyártás és lemezmegmunkálás felé, rámutatva arra, hogy még a kisvállalkozások is sikeresen alkalmazhatják az automatizációt.

A kiállítás keretében átadott “best Award 2023” díj győztesei lenyűgöző módon demonstrálták, milyen magasra emelkedhetnek a cégek technikai innováció és találékonyság terén. Az esemény inspiráló szakkiállítás volt, rendkívül jól strukturált programmal, fantasztikus atmoszférával és értékes gyakorlati betekintésekkel.

A Blechexpo 2023 és Schweisstec 2023 kiállításról összefoglaló videó is készült (német nyelven, angol felirattal):

Best of #Blechexpo2023 and #Schweisstec2023 – YouTube

Már izgatottan várjuk a következő Blechexpo 2025 és Schweisstec 2025 rendezvényeket, amelyekre 2025. november 4-7. között kerül sor Stuttgartban!

Képgaléria:

 

Galéria Stuttgart

Works with AZEXO page builder