BOSCHERT Compact Revotool stanc

BOSCHERT Compact Revotool stanc

COMPACT Revotool Stanc a BOSCHERT-től

Felhasználási terület:

A COMPACT lyukasztógép a Boschert cégtől egy olyan CNC-lyukasztó technológia ami felhasználója számára tökéletes induló gép a cnc vezérelt gyártáshoz.

Előnyök:

 • Felhasználóbarát grafikus programozás,
 • magas színvonalú, alacsony költségű,
 • kis alapterületű gépkövetelmények.
 • Rendkívül rugalmas gyártás

Revotool:

Mindkét sorozat felszerelhető Revotool szerszámmal, a Boschert többszerszámos megoldásával. A Compact sorozat legfeljebb 24 szerszámai lehetővé teszik a komplex alkatrészek szerszámcsere nélkül történő működését. A Boschert CNC-lyukasztó gépek különféle előnyei a felhasználóbarát szoftverek. A hatalmas, nyitott C-keret kialakítás lehetővé teszi a túlméretezett lapok elforgatását. Az erőteljes szoftverek lehetőséget kínálnak a nagy alkatrészek automatikus áthelyezésére és forgatására / forgatására.

Rotációs indexálás

Mindkét sorozat bármelyik fejezete felszerelhető az összes szerszám legfeljebb 105 mm átmérőjű 360 fokozat nélküli forgatásával. Különösen forgó gépekhez tervezve, egy 7 pozíciójú Revotool 5 mm x 30 mm-es elválasztó szerszámmal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kontúrképződést. A vágószerszámon kívül maximum 6 mm-es, legfeljebb 16 mm-es átmérőjű hely található.

Technikai jellemzők:

 • A nagy teherbírású C-keretszerkezet lehetővé teszi a túlméretezett lapok működését a forgatás és az automatikus áthelyezési funkció segítségével.
 • A Boschert COMPACT több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű lemezipari gépek gyártásában.
 • A Compact Revotool több összetevője: Az L-lap minden géphez nagyon kis darabok és előre hajlított részek megmunkálására szolgál. (Alapértelmezett)
 • Az automatikus szerszám kenés a szerszám élettartamának növelésére szolgál rozsdamentes acél (VA) koptatásakor és csökkenti az alumínium él letörését
 • 2 erős megfogó csipesz a 200 kg-ig terjedő lemezterhelésig (4 megfogóra bővíthető). Standard kapacitás akár 7 mm vagy 12,7 mm, ha szükséges. (Alapértelmezett)
 • Homok fúvott, korrózióálló felület szabványos formában. Golyók az asztalban a nehezebb lapok számára és könnyű kezelhetőség érdekében az asztalon levő kefék a vékony vagy karcmentes lemezekre is rendelkezésre állnak.
 • Vákuumos hulladék eltávolítás

CNC / CAD szoftver a DXF-fájlok gépi nyelvre történő importálásához, számított lyukasztási idő, grafikus szimuláció

Növelje akár 800 löket / percre integrált olajhűtéssel

A megfogók programozható áthelyezése a gép gyorsabb beállításához.

Fúrás és menetvágás az M3-tól M12-méretig terjedő és kisebb fúrásokhoz akár vastagabb lemezekben.

Jelölő berendezés 10 különböző típusú betű jelölésére.

Teljesítmény: 400 kN

Gyártói weboldal: BOSCHERT

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Boschert COMPACT Revotool

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder