TF széria: Csővég formázása

TF széria: Csővég formázása

C típusai

A C típusú gépeket úgy tervezték, közös végén alkotó alkalmazások, többek között cső bővítése, csökkentése és horonyvágó. A C típusú gép használja szegmentált szerszám álló bővülő szegmens és csökkenti állkapcsa, a rendkívül gyors setup (legördülő eszközök).

E típusok

Hasonló képességekkel, mint a C típus, az E típus egészíti ki a Ram és Vise Forming funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy alkotnak még bonyolultabb alakzatok, mint például a különböző típusú gyöngyfűzés és fáklyázás folyamatok, között más típusú végkialakítás.

IO típusai

Az I / O típusú használják precíziós méretezése csövek, és kombinációját használja bővülő szegmensek és csökkenti a pofák pontos irányítást a belső és külső átmérője. Ezek szekvencionálhatók bármilyen sorrendben a pontosabb és kisebb oválisság. Az I / O is tartalmaz egy érintőképernyős vezérlés gyors beállításához.

Az I / O típusú használják a legnagyobb pontosságot és ellenőrzése a belső vagy a külső átmérő (ID / OD) a cső. Ellentétben szerszámok rendszerek használt a C és E típusú, az I / O típusú szerszám áll egy sor belső bővülő ujjak és kívül csökkenti a pofák. Ezeket lehet ütemezni bármilyen sorrendben, hogy tökéletesített méretezés pontosságot és minimális ovalitás.

Az IOE típusai

Ez a típus egyesíti a rugalmasságot és a funkciók mind az IO és E típusú maximális termelési lehetőségek

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder