SOCO teljesen elektromos csőhajlító gépek

  • SOCO_SB-52X10A-2S-V-U_full_electric

SOCO teljesen elektromos csőhajlító gépek

SOCO teljesen elektromos (Full-eletric) csőhajlító család:

4, 8, vagy akár 10 elektromos tengellyel rendelkező csőhajlító, DGT technológiával és i2 szoftverrel

A V típusú CNC csőhajlító (1 D csőhajlítás) összetett huzal és szabad rádiuszú hajlításra képes. Ez a fejlesztés ugyanannál a munkadarabnál lehetővé teszi  2 különböző fix rádiuszú hajlítást és szabad rádiuszú hajlítást. Együtt dolgozik minden hajlítási folyamatnál szerszámnyomás szabályozó rendszerrel. Ez magas minőséget és gyártási rugalmasságot tesz lehetővé. A V típusú csőhajlító gépek rendelkeznek a DGT technológiával.

A SOCO vállalat bemutatása:

A cég gyártási portfoliója: CNC csőhajlító gépek, csővég megmunkáló gépek, csővég formázó gépek, Csődaraboló gép, Fíber Csőlézer.

Az 1979-ben alapított, SOCO az egyik legnagyobb gyártója a CNC csőgyártásnak világszerte. Először elhatározták, hogy az a fejlesztés iránya ami felé a SOCO elkötelezett, az a Cső- és rúd vágógép kifejlesztése és létrehozása. Későbbiekben, SOCO kifejlesztett csőhajlító gépet, csőélező gépet és Csővég megmunkáló gépet és a Csővég képező gépet. Mint alapítója és vezetője ennek az iparágnak a tajvani, SOCO hírnevét annak köszönheti, hogy fejlett technológiával és a felülmúlhatatlan gépi teljesítménnyel rendelkeznek az általa épített gépek. SOCO a globális vezető CNC gépeket gyártó: a cső és a rúdiparban. A SOCO központja található Taichung-ban Tajvanon, ami a gépgyártás fő ipari területe Ázsiában. A vállalatnak több termelési központja található a világban, 25 fiókirodával és több mint 40 aktív partnerrel van kapcsolatban az egész kontinensen. SOCO folytatja törekvését a kiválóságra a fejlesztésre, és folyamatos támogatást ad az ügyfeleknek, partnereknek, és a családoknak. A mindennapi életben, rengeteg előállított termékkel találkozhatunk, amit a SOCO gépei gyártottak. Ezek lehetnek ott a közlekedésben (személygépkocsik, motorkerékpárok, kerékpárok, hajók), a komfort (otthoni ülő, és irodai bútorok), az ellátásban (kerekes székek, kórházi ágy) és az életünkben közel hozzánk (fitnesz gépek, kerti szerszámok, játszóterek).

SOCO gyártói oldala: SOCO teljesen elektromos hajtással

SOCO egyedülálló DGT technológiájával rendelkezik:

Fogasléces előtolás

SOCO szabadalmaztatott csőhajlító vezérlő szoftver

Több-szerszámos nagy rádiuszú hajlítás

Vezérelhető toronnyomás az 1D-s hajlításokhoz

Képesség a „0” hosszúságú megfogásra

Programozható ívhossz a nagy-rádiuszos hajlításoknál

Visszarugózás kompenzálás

Speciális hajlítási kompenzálások és adatbázis

Alacsony zajszint a legmagasabb terhelés mellett is

80mm és 90mm tartományban elérhető a SOCO DBS rendszere (Opció) (2C – kétkéses vágórendszer)

SOCO elektromos

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder