MRV széria

MRV széria

5 – 11  elektromos szervo hajtásos tengellyel rendelkező csőhajlító, 6 hajlító szerszámmal + huzal hajlítás + szabadrádiuszú hajlítás + 1 D-s kissugarú hajlítás

Az MRV típusú CNC csőhajlítók rendelkeznek többszerszámos üzemmóddal, akár 6-féle különböző rádiuszú hajlítást tudunk végezni. Ez a komplex fejlesztés lehetővé teszi a „0” hosszúságú csőmegfogást, ami a rövid és a hosszú hajlítási rádiuszhoz hasznos. Ez még a legnagyobb műszaki kihívásokra is megoldást nyújt, pl. autóipari beszállítás, bútorgyártás, egészségügy és egyéb iparágak.

Az MRV típusú csőhajlító gépek a fejlesztések révén képesek a huzalhajlításra, a szabad rádiuszú hajlításra, és a kis rádiuszú 1D-s hajlításra.

Rendelkezik a SOCO DGT technológiájával

5 – 11 elektromos szervó vezérelt tengely

Mind a 11 tengelyt képes szimultán működtetni

1 – 6 hajlítószerszám szintek lehetővé teszik a rövid anyagmegfogást, és az összetett hajlítási folyamatot is (hajlítás a hajlításban).

Elektomos szervó nyomás szerszámsegéd + elektromos szervó hajlítás = ez a fejlesztés ideális kombináció, ami lehetővé teszi a kiváló hajlítási felületet és pontosságot, a minimalizált anyagnyúlást, és az eltérő anyaghosszokat.

Különböző hajlítószerszám átmérők ugyanazon a gépen lehetővé teszik a minimális beállítási időt, amikor változtatunk a csőméreteken.

Szériafelszereltség az automata töltő és kiadó rendszer csatlakozás lehetősége

80 – 90 mm csőátmérőnél elérhető a SOC DBS rendszere (2 C – kétkéses vágórendszer) (opció)

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder