BOSCHERT Multipunch stancológép

BOSCHERT Multipunch stancológép

Multipunch széria a Boschert-től:

Felhasználási terület:

Közepes és nagy darabszámú összetettebb műveletekre és stancolási feladatokra

Műszaki felépítése:

Gyors, gazdaságos , precíz, , és erős , az új kidolgozású stancoló, ami kiegészíti a Boschert cég gyártmánypalettáját a stancoló gépek területén.

A fémlemezek teljes körű egy ciklusban történő megmunkálására  a gyár új szerszámozási rendszert fejlesztett ki, amely 8 állomásból áll és alkalmas a Trumpf típusú stancoló szerszámok befogadására, és egy megmunkálási ciklus alatt képes a teljes körű lemez  feldolgozásra.

Ezzel, és a fokozatmentesen indexálható szerszámokkal együtt, egy 64 szerszámból álló rendszert kapunk.

Ezen felül, lehetőség nyílik a szerszámozás előzetes beállítására különböző minőségű lemezek, vagy lemez részek esetén, leredukálva a szerszámváltás idejét az azonnali ismétlő műveletekhez.

A több mint 3000 szállított lyukasztógép gyártási tapasztalatával és a szerszámcserélő kiegészítésével a Multipunch 1250 x 2500 CNC Z egy univerzális és rugalmas lyukasztógép, amely alkalmas a fémlemezek különböző alakítási műveleteinek megoldására: pontossági lyukasztás, kicsípés , és lemezformázás.

Általános jellemzők:

A lemezek mérete min 1250 x 2500 mm, és az alapanyag minőségétől függően 4 mm rozsdamentes acél, 6 mm vastag acél vagy 8 mm alumínium munkálható meg. A megfogó csipeszek fokozatmentes beállítása miatt a lemezek vagy előre méretezett részek bármilyen méretűek is,  könnyen rögzíthetők,  és mozgathatóak.

Anyagmegfogó:

Az anyagleszorító lehetővé teszi, hogy a stancolási folyamat közben a csipeszek új fogási helyzetet vegyenek fel, ezzel a korábbi megfogás helye is megmunkálhatóvá válik. Ez a megoldás, kiegészítve egy optimalizált lemezelrendezéssel lehetővé teszi a veszteség nélküli megmunkálást a lemezszéleken is.

A normál-, és gyors-meneti  mozgások kombinálása a lemezkezelés folyamán, valamint a másodperc tört része alatt történő szerszámváltás mind az improduktív állásidő csökkentését eredményezi.

Szerszámcserélő:

A szerszámcserélőbe feltölthető különböző lyukasztó, nibbelő és alakító szerszámrendszer, valamint a többi Boschert lyukasztógéppel is kompatibilis, és így lehetővé teszi a felhasználó számára a meglévő szerszámok felhasználását, emiatt  nem kell új szerszámokra költeni .

Vezérlés:

A gép vezérlése és kezelése a Labod vezérléssel nagyon egyszerű. Ezenkívül a Multipunch-hoz rendelhető opció egy automata kis alkatrészcsúszda,ami alkalmas 300 x 200 mm-es lemezekhez, így a kész alkatrészek kézi beavatkozás nélkül kerülnek ki a munkatérből, így nem akadályozva a további folyamatokat.

A szerszámok beállítása a cserélhető kazettás rendszer  miatt is nagyon egyszerű dolog.

Végül tartozik még a géphez egy automatikus szerszám kenés és egy vákuum hulladékelszívás a szabványos berendezéshez,

amellyel  lehetővé teszik, hogy semmi sem álljon a folyamatos fémlemezgyártás útjába.

Gyártói weboldal:  BOSCHERT

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Boschert Multipunch

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder