Lemezolló opciók a Boschert Gizelis-től

Lemezolló opciók a Boschert Gizelis-től

Lemezolló opciók a Boschert Gizelis géphez:

ATM RENDSZER: Automatikus VastagságMérés & VÁGÓHÉZAG BEÁLLÍTÁS

Ez a műszaki megoldás igazán a prémium szintre emeli a gép technikai tudását. Annak érdekében, hogy elkerüljük a téves vágóhézag beállítást, a gép felszerelhető egy érzékelővel, mely automatikusan méri az anyag tényleges vastagságát. Az eredmény azonnal megjelenik a képernyőn, és a vágóhézag is automatikusan beáll.

LEMEZTARTÓ RENDSZER

Ez a rendszer akkor hasznos, ha vékony, de széles lemez csíkokat vágunk. Ebben az esetben a a vékony anyag lehajlik, ezzel hibás méret, és csúnya vágási felület keletkezik, mert a levágott rész első fele deformálódik a saját súlyától. A mi megoldásunk nem csak egy támasz, de egy 3-állású merev vezérelt rendszer.

RTF RENDSZER: VISSZATÉRÍTÉS ELŐRE (VISSZA A KEZELŐHÖZ)

Az RFT funkció aktiválásakor a leszabott darab nem esik a gép mögé, hanem visszajut előre, közvetlenül a kezelőhöz, további feldolgozásra, vagy tárolásra. Ez a megoldás nemcsak helytakarékos, de kizárhatjuk a lemezcsíkok felületi sérülését is.

NSC KESKENY CSÍKOK VÁGÁSA

Ezzel a lemezolló opcioval lehetővé válik igen keskeny csíkok torzulásmentes vágása. Lágyacél például 40mm- től egészen 8mm-ig szabható, teljes hosszúságban, mindenféle deformáció nélkül.   A kezelő megadja a hátsó ütköző helyzetét. Felhelyezi, és nekiütközteti a lemezt. Végül megadja a képernyőn a vágandó szélességet. A hátsó ütköző lépésenként adagolja ki a lemezt, a beírt szélességi adatoknak megfelelően. A levágott csíkokat a kezelő elöl, a kések előtt gyűjtheti össze.

KÉZVÉDELEM FÉNYSOROMPÓVAL

A kezelő, és az üzemeltető jól felfogott érdeke a „Kézvédelem Fénysorompóval” opció használata.Ez magas szintű védelmet nyújt, ugyanakkor igen rugalmas, mert lehetővé teszi kis alkatrészek veszély nélküli vágását.

MFP MOZGATHATÓ VEZÉRLŐPANEL

További különlegessége gépünknek, az az opció, mellyel a kezelőpult a teljes vágási hossz mentén bárhova csúsztatható. Így a kezelő akkor is kényelmesen eléri a kezelőfelületet, ha a gép jobboldalán dolgozik.

MFS MOZGATHATÓ ELÜLSŐ TÁMASZ

További ópció a két elülső támasz, a teljes vágási hossz mentén való, egymástól független állítási lehetősséggel. A kezelő szabadon állíthatja a lemez hosszának, és helyének megfelelő módon.

CSÚSZDA KIS ALKATRÉSZEKHEZ (400 x 250 mm)

Ha Önnek olyan nagy sorozatú munkája van, aminek a mérete nem haladja meg a 450mm x 250mm-t (H x Sz), csúszda opció a legmegfelelőbb megoldás A munkadarabok lecsúsznak a gép alatti gyűjtőládába, ahonnan, gyorsan és egyszerre eltávolíthatók.

 

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder