BOSCHERT GIZELIS G-MASTER

BOSCHERT GIZELIS G-MASTER

G-MASTER élhajlító a Boschert Gizelis-től:

Miért is beszélünk G-MASTER típusú gépről?

A gyártó ebben a típusban a Standart gépek felszereltségét kibővítette extra tartalommal:

  • Megnövelt hajlítási sebességgel
  • Megnövelt hajlítási lökethosszal 615 mm
  • Plusz görgős megvezetéssel a prizmás medve megvezetésen kívül

Ismertető a gyártóról:

A Boschert-Gizelis gépek megbízhatóságát és a kiváló minőséget 60 éves múltja garantálja. A cégük által előállított csúcsminőségű gépek a legújabb technológiák felhasználásával készülnek, mind a mechanikai, hidraulikus és az elektromos elemeket tekintve. A Boschert-Gizelis megoldást kínál fémmegmunkáló műhelyek berendezéséhez, segíti az ügyfeleket gépek beszerzésében, termékeik és hajlító szerszámaik fejlesztésében, ugyanúgy, mint a gyártás programozását CAD CAM szoftver felhasználásával. Lyukasztó, hornyoló stanza és egyéb lemezmegmunkáló gépei megbízható minőséget képviselnek a piacon.

G-MASTER műszaki felépítése:

Az élhajlító rövid leírása:

– A G-MASTER élhajlító robosztus hegesztett acélszerkezetre épül. Minimális torzulásra méretezve oldallapi hosszabbított oldalmegerősítéssel. A speciális gépváz teszi lehetővé az oldallemezek közti távolság maximális megnövelését ami ennél a gépnél 3050mm teljesen mélységen átjárható és 3300mm maximális munkaszélességet jelent.

– A alacsony súrlódású kompozit vezetők a gondozásmentes működésért. – A hidraulikus hengerek extra átmérővel, kemény krómozott felülettel.

– A munkahengerek pozíciója két proporcionális szeleppel vezérelt, melyek a hidraulikus hengereken, két blokkban találhatók. A dugattyúk pozíciója lineáris jeladókkal ellenőrzött, amely méri a szerszám aktuális pozícióját a gép két oszlopán.

– A vezérlőegység fogadja a jeladók jeleit és vezérli a dugattyúk és a bélyeg pozícióját. – A gép két hátsó ütközővel felszerelve, melyet automatikusan mozgat, a gép vezérlőjéről programozott pozícióba.

– A gép az Európai Unió CE előírásainak megfelelően készült.

Gyártói weboldal: BOSCHERT-GIZELIS

Katalógus
Videók
Árajánlat kérés
Vissza

G-MASTER élhajlító

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder