Hidraulikus egyengetőgép az AKYAPAK-tól

 • Akyapak lemezegyengetőgép

Hidraulikus egyengetőgép az AKYAPAK-tól

Akyapak Portfolio:

AHK és AHS 3 és 4 hengeres hidraulikus hengerítő berendezések, APK cső és profilhajítógépek, ASM, ASM-Y, AS és ASM-S 3 hengeres aszimmetrikus hengerítő gépek, ATR 2 hengeres lemezhengerítő, ABM CNC vezérlésű 3-d hidraulikus csőhajlító gépek.APSM lemez egyengetőgép.

A nemzetközileg is elismert, és kimagasló gépépítési tapasztalattal rendelkező cég 1962 – ben Bursában lett alapítva Kazim és Fevzi Akyapak által. Az AKYAPAK a világ 85 országába exportálja termékeit, 5 kontinenst kiszolgálva fémhajlító, vágó és fúró berendezéseivel. A Bursa város székhelyű anyacég három éve 2012-ben ünnepelte fennállása 50. évét. Sikerének történetét már 50 éve gazdagítja fejlesztéseivel, és tapasztalatait eredményesen alkalmazza a magas minőség elérése érdekében, mely a nagyvilág számára a török erőt szimbolizálja.

AZ AKYAPAK csoport, mely 25,000 négyzetméternyi, fedett gyártóüzemet tudhat magáénak, a Bursai-ak és törökök nagy büszkeségére. Az 1962-ben ugyanitt létrejött AKYAPAK, azóta is ugyanolyan elhivatottsággal követi a technika fejlődését és újításokat, melynek köszönhetően mára már világszerte megismerték nevét. Bursa-i székhelyéről irányítva, az AKYAPAK rendszeres továbbképzésekben részesített 350 fős szakképzett személyzetével folyamatosan részt vesz a műszaki ipar formálásában otthon és világszerte egyaránt.

APSM Lemez egyengetőgép:

Az AKYAPAK APSM gépet alapkivitelben 3 mm és 60 mm közötti vastagságú lemezek és 500 mm és 3000 mm közötti szélességű anyagok  egyengetésére tervezték.

Az ügyfelek igényei szerint gyártható 5, 7 vagy 9 hengerrel. A hengerek száma nem függ a kapacitástól, hanem a rögzítési folyamat időtartamától. 9 hengeres gépnél a lemezt 1 menetben egyszerre kiegyenesítik, 7 hengeresnél  3-4-szer, 5 hengeres gépben 5-6-szor kell végigmenni az alapanyagon.

A hegesztett ST-52 acélszerkezettel, a korrekciós hengerek átmérőjével és anyagaival, a használt csapágyak hosszú élettartamával és a nagy korrekciós nyomási erőkkel az AKYAPAK APSM gépek sok évig készen állnak arra, hogy felhasználóikat kiszolgálják.

Mint minden AKYAPAK által gyártott gépek, az APSM gépek is nagyon szigorú gyártási folyamaton mennek keresztül. Ezek a gépek, amelyeket a tapasztalt és szakértői csoportok által CAD/CAM programokkal tervezték, és amelyeket az elemző programokban teszteltek a tartósságuk szempontjából, és számos dimenziós és funkcionális tesztet végeztek el.

Gép műszaki paramétere: 2000/16

 • Megmunkálási hossz             2000               mm
 • Maximális vastagság                 18               mm
 • Előhajlítás                                     16              mm
 • Minimum lemezvastagság             6 mm
 • Egyengető henger átmérő           310        mm
 • Adagoló henger átmérő            200 mm
 • Görgő sebesség                       0,7 m/min
 • Henger betöltési sebesség          1 mm/sec
 • Max. nyitás a felső és az alsó hengerek között   60 mm
 • Min. nyitás a felső és az alsó hengerek között   -25 mm
 • Motor teljesítmény                 25  kW
 • Hossz                     2475                  mm
 • Magasság                    1750            mm
 • Szélesség                     5212            mm
 • Tömeg                  34.000 kg

2.1 A SZERKEZET FELÉPÍTÉSE

Az APSM gépet tanúsított, jó minőségű és elfogadott St-52 hegesztett acélszerkezetekből állítják elő a gépvázat. Húzótűket használunk a karosszéria váz-terhelésének csökkentésére a görgőzési folyamat során. A csapokat terhelő keretek kiváló minőségű és nagy tartósságú hegesztett ST-52 konstrukcióval készülnek. Vannak olyan támogató szerszámok is, amelyek növelik a ház csapfelületeinek hatékonyságát. Az összes hegesztett lemezkeret feszültségmentesített és pontosan megmunkált.

Gyártó weboldala: AKYAPAK

Árajánlat kérés
Vissza

hidraulikus egyengetőgép

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder