fbpx

Bimo-FSC lézer vágófej

A NUKON vágófej a legjobb eredményeket éri el a 2D vágásban. Ezt a vágófejet Speciálisan a Fiber lézerekhez fejlesztették ki. Ez biztosítja a lézervágott élek kiváló minőségét.

A lézervágógép a Lemeziparban dolgozók számára a termelékenységnek a fontos tényezője.

A NUKON vágófej ennek a követelménynek felel meg, mert különböző vastagságú lemezeket lehet vágni vele, kézi beavatkozás nélkül. Ezt a NUKON vágófejnek a speciális szerkezete biztosítja (AUTOFOCUS funkció). A CNC vezérlőegység alkalmas  az automatikus vezérlésre. Élességeltolással és a fókusz átmérő változtatásával szabályozza működés közben az optimális vágást. (fókusz tartomány: 65 µm-től 145 µm-ig)

Miközben vágjuk a munkadarabot, és kombináljuk ezeket a fizikai paramétereket, a gép gyorsan képes élességet állítani, ezáltal lehetővé teszi a hatékony síkágyas vágást, és önnek a hatékonyabb termelést.

A vágófej el van látva, 2 védőlencsével,(Fej védelem).

Az egyik a vágási lencse előtt van, és egy van a sugár-párhuzamosító lencse előtt.

Köszönhetően ennek a lézerfej felépítésnek, a védőüveg magasabb pozícióba került  (163 mm), így az élettartam jelentősen meghosszabbítódik  (3x többet bír a normál lézerrendszereknél). A NUKON lézervágó feje biztosítja a magas vágási minőséget. Az optikai rendszer úgy van kialakítva, hogy a lézer indukálta fókuszeltolódás minimalizálásának eredményeképp, a reprodukálás mérettartományi változása minimális lesz.

Könnyű beállítás: A fúvóka a precíziós csavarok segítségével könnyen beállítható manuálisan:  X és Y irányban.

A nagyobb belső gázáramlás csatornák biztosítják a függőleges gázáramot, és ezáltal nagyobb vágási sebességet és jobb vágási minőséget  biztosítanak  a felhasználónak.

Angol nyelvű részletes leírás

Katalógus
Videó
Árajánlat kérés
Vissza

Tegyen egy lépést vállalkozása eszközparkjának fejlesztése felé
és kérjen árajánlatot!

Works with AZEXO page builder